Kle kes ütles, et ma tahan kommertskanaleid tasuta?tigekala kirjutas:Mitte ainult, lähevadki mux 2-e ehk Zuum-i ja ka Viasat-i jäävad edasi. Aga nendest on Sulle mõtetu rääkida smile118Energizer kirjutas:Jäävad, nagu ma aru saan kaabelvõrkudesse SD-s edasi.
nende vaatamise eest tuleb raha maksta, austatud FTA/SD kanalite messias.
Miks Sa arvad, et kommertskanalid peaksid üldse vabalevis olema ?Energizer kirjutas:... vaid selles kontekstis, et varsti on meil tagasi vaid 2 kanalit vabalevis nagu vene ajal oli Eesti Televisioon ja Kesktelevisioon...
Tead, mida. Osta omale leivavabrik ja jaga siis kõigile eestimaalastele leiba tasuta.
Mitte mina. Aga tasu eest jama ma ka vaatama ei hakka. Meil on vaatenurgad natuke erinevad, kuigi põhimõte on sama, sina ütled, et tasuta ei saa ja mina ütlen, et jama ma tasu eest ka ei taha. Nii nagu ühel on õigus müüa on teisel õigus pakutust loobuda ja seda mitte osta, aga põhimõte jääb samaks ehk, tasuta ei saa midagi, peale juustu hiirelõksus!!!
Mulle helistati täna T2-st ja tehti superpakkumine, ca 6 euri eest sideteenuseid ja 4G netti. Keeldusin,kuna olen oma praeguse operaatori ET-ga väga rahul,põhimõtteliselt on mul samasugused põhimõtted ka nende teleteenuste pakettide osas.