Saab ikka...karts3 kirjutas:Kas kuidagi saaks dreamiga (7020HD) nii ka vaadata, et pilt tuleks HD-s ja hääl ETV pealt.
Aga nagu esimesest postist näha on, siis HD pilt tuleb täna peale keskööd, aga eestikeelne audio alles 22. mail, kell 21.40.
Saab ikka...karts3 kirjutas:Kas kuidagi saaks dreamiga (7020HD) nii ka vaadata, et pilt tuleks HD-s ja hääl ETV pealt.
Oli see nüüd tögamine või mis aga mul on see nn "pasa"tuuner olemas.. ja peab ütlema et ta on üllatavalt stabiilne.. seni minu vajadusi on rahuldanud.. tõsi on ka puuduseid.. ja üks nendest on nn blindscan'i mittetöötamine ehk ma ei ole temaga ühtegi feedi seni ette saanud millega veenduda selle 4:2:2 töötamises. Ja kui isegi kanal käsitsi panna siis ma pole kindel et oskan talle biss asju sisse panna aga elame näeme. Suurendasin see aasta panni 10e peal nii et ehk selle taha ei jää..tigekala kirjutas:Ja kolmandaks variandiks on osta Azbox-i nimeline pasatuuner smile174Scott kirjutas:Teiseks variandiks on (Crazyscaniga) striimimine VLC-sse, mis vaikimisi toetab 4:2:2 värviruumi.
Ei saa nagu pihta, milles see pasatuuner stabiilne on ?erik25 kirjutas:Oli see nüüd tögamine või mis aga mul on see nn "pasa"tuuner olemas... ja peab ütlema et ta on üllatavalt stabiilne...
seni minu vajadusi on rahuldanud... tõsi on ka puuduseid...
Ja üks nendest on nn blindscan'i mittetöötamine ehk ma ei ole temaga ühtegi feedi seni ette saanud millega veenduda
selle 4:2:2 töötamises. Ja kui isegi kanal käsitsi panna siis ma pole kindel et oskan talle biss asju sisse panna aga elame näeme.
arkoko andis juba täieliku vastuse. On olemas selline plugin nagu audiopip. Olen proovinud sellega tennist vaadata kas itaalia või saksa HD kanalilt ja inglisekeelne audio juurde võtta SD kanalilt. Ebasünkroonsus teeb selle täiesti mõttetuks.karts3 kirjutas:Kas kuidagi saaks dreamiga (7020HD) nii ka vaadata, et pilt tuleks HD-s ja hääl ETV pealt.
Stabiilne muus osas.. salvestused, streamimine jm.. Loomulikult juba vana mudel aga mind on teeninud suht hästitigekala kirjutas: Ei saa nagu pihta, milles see pasatuuner stabiilne on ?
Selles, et blindscan puudub või selles, et 4:2:2 feedid on tavaliselt suuremas osas koodivabad ?
Kood: Vali kõik
zapping to 1 'ESC HD1 A;EBUER':
delivery DVB-S2, modulation 8PSK
sat 0, frequency 10967 MHz H, symbolrate 19200000, coderate 3/4, rolloff 0.25 stream_id -1
vpid 0x0200, apid 0x1010, sid 0x0000
using '/dev/dvb/adapter2/frontend0' and '/dev/dvb/adapter2/demux0'
status 1f | signal 84% | snr 63% | ber 0 | unc 0 | FE_HAS_LOCK
Kood: Vali kõik
zapping to 1 'ESC HD2 A;EBUER':
delivery DVB-S2, modulation 8PSK
sat 0, frequency 11051 MHz H, symbolrate 19200000, coderate 3/4, rolloff 0.25 stream_id -1
vpid 0x0200, apid 0x1010, sid 0x0000
using '/dev/dvb/adapter2/frontend0' and '/dev/dvb/adapter2/demux0'
status 1f | signal 84% | snr 51% | ber 0 | unc 0 | FE_HAS_LOCK
10E peal sama 4:2:2Scott kirjutas:Graafikatestid käimas. 7E peal 4:2:2 signaal, kuid võrreldes eelmise aasta finaaliga mängib sujuvalt VLC-s.
Kas 10E peal on ka 4:2:2? Pole sinnapoole antenni.