Eurovisioon 2015
Re: Eurovisioon 2015
Nii 7E kui ka 10E peal signaal korralik. Td110.
Teatan ka et minu see Tige nimetatud pasabox mängib ilusti 4:2:2 feedi 10E pealt.. Pilt on ikka briljantne küll..
Eesti lugu oleks võinud mustvalge režiiga jääda.. Aga no see nn homne teema.. Azboxi salvestusvõime kohta veel ei tea.. kui lõpeb siis saan teada..
Arvuti kaart (Smart DVB-ga ka mängib ilusti.. ka häält) Heli tundub olema MPG stereo.. (mediainfo..)

Arvuti kaart (Smart DVB-ga ka mängib ilusti.. ka häält) Heli tundub olema MPG stereo.. (mediainfo..)
Pana TX-P50GT50E, TX-P50ST60E ja TX-P42S10E; ZgH7S, Vu+ Duo², AmikoV4K, DM800HDse; 0.8W;4.8;7;9;10;13;19;23;28;31,5E,27.5W
Nii ta on, see mis kuulda on tõepoolest ainult stereo. 5.1 surround heli on selles s302m träkis DOLBY-E kodeeringuga peidus (teine asi kas lavamuusika jaoks on 5.1 heli väga vaja).erik25 kirjutas:Heli tundub olema MPG stereo
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Nõus.. tavaline stereo võib isegi parem olla..arkoko kirjutas:Nii ta on, see mis kuulda on tõepoolest ainult stereo. 5.1 surround heli on selles s302m träkis DOLBY-E kodeeringuga peidus (teine asi kas lavamuusika jaoks on 5.1 heli väga vaja).erik25 kirjutas:Heli tundub olema MPG stereo

Ehk Azboxi failis on see sees.. Vähemalt näitab kolme audio trakki.. kui arvutikaart kahte.. (mingite mikritestidega vms..)
Pana TX-P50GT50E, TX-P50ST60E ja TX-P42S10E; ZgH7S, Vu+ Duo², AmikoV4K, DM800HDse; 0.8W;4.8;7;9;10;13;19;23;28;31,5E,27.5W
Nu näed siis, aga varem kirjutasid...erik25 kirjutas:Teatan ka et minu see Tige nimetatud pasabox mängib ilusti 4:2:2 feedi 10E pealt.. Pilt on ikka briljantne küll...
erik25 kirjutas:Ja üks nendest on nn blindscan'i mittetöötamine ehk ma ei ole temaga ühtegi feedi seni ette saanud millega veenduda
selle 4:2:2 töötamises. Ja kui isegi kanal käsitsi panna siis ma pole kindel et oskan talle biss asju sisse panna aga elame näeme.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Miks arvutikaart vähem näitab? Mul kõik 3 olemas arvutis.erik25 kirjutas:... Vähemalt näitab kolme audio trakki.. kui arvutikaart kahte...
Blindscann ei toota võibolla E2 imagega sellel boksil.. ei tea.. Täna panin käsitsi sisse ja siis leidis..
Küll aga pean tunnistama et salvestus ei õnnestunud.. kas oli ketas täis.. (ta on mul ca 90 % täis) või jääb raud nõrgaks.. ei tea.. või siis jäin hiljaks väljalülitamisega kuna feed lülitati välja.. ja see ajas boksi lolliks.. krt seda teab.
Ja arvutikaardi salvestuse jupid sisaldavad mediainfo järgi üldse ühte rada, mpc-hc näitab kahte ja vlc tõesti kolme rada kuid viimane.. see dolby e ei mängi muidugi..
Eks homme saab veel katsetada jne
Küll aga pean tunnistama et salvestus ei õnnestunud.. kas oli ketas täis.. (ta on mul ca 90 % täis) või jääb raud nõrgaks.. ei tea.. või siis jäin hiljaks väljalülitamisega kuna feed lülitati välja.. ja see ajas boksi lolliks.. krt seda teab.
Ja arvutikaardi salvestuse jupid sisaldavad mediainfo järgi üldse ühte rada, mpc-hc näitab kahte ja vlc tõesti kolme rada kuid viimane.. see dolby e ei mängi muidugi..
Eks homme saab veel katsetada jne
Green room'is on ka jälle üllatus missugune - Konksworst isiklikult tuleb inimesi kiusama...
Mediainfo näitab ju detailselt helirajad ära:
Mediainfo näitab ju detailselt helirajad ära:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
See box on ilma eelnimetatute, niisamagi loll. Kuna protsessoriks on Sigma protsessor, mis ei sobi satituuneritele, küll aga sobib meediapleieritele.erik25 kirjutas:Blindscann ei toota võibolla E2 imagega sellel boksil... ei tea... Küll aga pean tunnistama et salvestus ei õnnestunud...
või jääb raud nõrgaks... ei tea... või siis jäin hiljaks väljalülitamisega kuna feed lülitati välja... ja see ajas boksi lolliks... krt seda teab.
Viimati muutis tigekala, 00:31, 19 Mai 2015, muudetud 2 korda kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Lavatöölisel enne homset suurt eetrit on veel harjutamist. Ta ei jõudnud Elinale mikrofonistatiivi õigel ajal paigaldada ja jäi kaadrisse, seega ülekande praak:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Ma leidsin end nende etteastet vaadates mõttelt et see on nagu Priit Pärna "Eine murul"...
Kui sommid välja jätta siis olid kõigil teistel vähemalt mingidki ambitsioonid ka lavakujunduse osas, mida ei saa meie esindajatele just süüks panna vist.
Kui sommid välja jätta siis olid kõigil teistel vähemalt mingidki ambitsioonid ka lavakujunduse osas, mida ei saa meie esindajatele just süüks panna vist.
https://www.youtube.com/watch?v=qMJ-_8wXp6k
Intervjuu Eesti esitajatega, lõpupoole juttu ka Top Gearist
.
YT lehe paremas tulbas veel mitmeid intervjuusid.
Intervjuu Eesti esitajatega, lõpupoole juttu ka Top Gearist

YT lehe paremas tulbas veel mitmeid intervjuusid.
Kas keegi annaks infot kas signaal on juba üleval ?
10E peal veel ei ole.
7E peal on veel "vale" signaal.