Kanal 2 läheb vabalevist ära
Re: Kanal 2 läheb vabalevist ära
Huvitav, et ei seal teadaandes ega ka telekaintervjuus, ei öeldud konkreetset kuupäeva, millal suusa panevad smile204
Või... Kanal2 jättis erinevalt TV3est, silla esialgu põletamata... smile119
Või... Kanal2 jättis erinevalt TV3est, silla esialgu põletamata... smile119
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Ilmselt seal siis mäng käib vabalevi vaatajate emotsioonide peale.
Eks näeb mis saab...
Eks näeb mis saab...
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
1 juuli pidavat viimane päev olema, kui tasuta näeb
Nõuaks omale kahjutasu, aga ei tea, kellelt nõuda. Ehk nõuaks kõigilt- Kanal 2-elt, TV3-elt, Eesti Vabariigilt, Leviralt, poelt, kust ma ostsin oma tehnika jne.
Kui tuleks piisavalt palju kahjunõudedid eraisikutelt, ehk hakatakse siis mõtlema ka!?
Mina teen küll ettepaneku sellise nõudmise ettevalmistamise koostamiseks.
Kui tegelkult ka selline nõue teha, siis oleks mingid shansid ka võitjana välja tulla, kui omale korralik jurist palgata. Keegi ikka maksaks.
Kui tuleks piisavalt palju kahjunõudedid eraisikutelt, ehk hakatakse siis mõtlema ka!?

Kui tegelkult ka selline nõue teha, siis oleks mingid shansid ka võitjana välja tulla, kui omale korralik jurist palgata. Keegi ikka maksaks.
Viimati muutis 0000, 12:31, 23 Mai 2015, muudetud 1 kord kokku.
Viimased arengud on sellised, et nendel kristallselgetel filmikanalitel näidatakse sama kvaliteediga filme nagu need cam ripid, mis netis ringi liiguvad.xxmen kirjutas: Ma viimaste arengutega väga kursis pole, aga nende "kristallselgete" säästukanalite kvaliteet oli ikka alla igasugust arvestust.
Nojah, eks seda oli arvata.AnaloogTV kirjutas:Viimased arengud on sellised, et nendel kristallselgetel filmikanalitel näidatakse sama kvaliteediga filme nagu need cam ripid, mis netis ringi liiguvad.xxmen kirjutas: Ma viimaste arengutega väga kursis pole, aga nende "kristallselgete" säästukanalite kvaliteet oli ikka alla igasugust arvestust.

Vähemalt midagi kindlat siin muutlikus maailmas!

Mulle tegelikult tekitab see kanalite vabalevist lahkumine veikese probleemi. Ma nimelt tahan vahel mõnd saadet salvestada, see aga muutub siis otse digis keeruliseks. Jääb võimalus ellu äratada vana arvuti mis mul selle jaoks oli tehtud, kuid ühtlasi tähendab see et vahepeal muutub signaal analoogiks.
Ma pole kindel kas vastavad HDMI sisendiga salvestuskaardid suudavad kokku leppida tuuneritega nii et pilt must ehk sinine ei jääks. Pole lihtsalt kogemust.
Bokside ketastelt kas saab salvestusi arvutisse tõsta? Kas mitte pole nii et krypto jääb ka ärakirjutatud striimi alles?
Ma pole kindel kas vastavad HDMI sisendiga salvestuskaardid suudavad kokku leppida tuuneritega nii et pilt must ehk sinine ei jääks. Pole lihtsalt kogemust.
Bokside ketastelt kas saab salvestusi arvutisse tõsta? Kas mitte pole nii et krypto jääb ka ärakirjutatud striimi alles?
Ei saa hästi pihta kas see oli nüüd nali või tõsine jutt. Kui on tõsine, siis võiks ju hakata nõudma kahjutasu, et ei anta tasuta viina smile1250000 kirjutas:Nõuaks omale kahjutasu, aga ei tea, kellelt nõuda. Ehk nõuaks kõigilt- Kanal 2-elt, TV3-elt, Eesti Vabariigilt, Leviralt, poelt, kust ma ostsin oma tehnika jne.

Aga miks mitte arvutisse vastav DVB-T vastuvõtja või mitu? Kaardi saab ka arvuti küljes käima.satik kirjutas:Mulle tegelikult tekitab see kanalite vabalevist lahkumine veikese probleemi. Ma nimelt tahan vahel mõnd saadet salvestada, see aga muutub siis otse digis keeruliseks. Jääb võimalus ellu äratada vana arvuti mis mul selle jaoks oli tehtud, kuid ühtlasi tähendab see et vahepeal muutub signaal analoogiks.
Jääb ära nii analoogiks muundumine kui ka salvestavate bokside/telerite failide ühildamatuse probleem.
See on võimalus küll. Aga ma ei taha nii, see piirab ära et saan salvestada ainult siis nendest tuuneritest. Kui juba salvestusvõimalus siis ikka igalt poolt, seepärast rihin praegu hoopis mõnd kaarti mis majandaks HDMi ja Component signaalidega, saan siis ka näiteks Elionist salvestada kui tahan (on VIP1903 boks kus Component HD olemas).
Ega see mulle väga ei istu sest pean siis hakkama pidama ikkagi vindoosnikarvutit, aga pole parata vist.
Et Component on analoog ma ei karda, mul isegi SD võimeline salvestus S-Video kaudu ei võimalda vahet teha kas signaal on pärit otse digist või on käinud korra analoogiks, sest algsignaal on ise juba pisavalt... immuunne kvaliteedile
.
Ega see mulle väga ei istu sest pean siis hakkama pidama ikkagi vindoosnikarvutit, aga pole parata vist.
Et Component on analoog ma ei karda, mul isegi SD võimeline salvestus S-Video kaudu ei võimalda vahet teha kas signaal on pärit otse digist või on käinud korra analoogiks, sest algsignaal on ise juba pisavalt... immuunne kvaliteedile

smile264satik kirjutas:Mulle tegelikult tekitab see kanalite vabalevist lahkumine veikese probleemi. Ma nimelt tahan vahel mõnd saadet salvestada...
Kui lähevad Zuumi mux-idesse, siis tahad sellise pildikvaliteediga, millega juba praegu sealt kodeeritud kanalid tulevad, ikkagi salvestada ?
Scott kirjutas:Vabalevi kanalite pilt on ikka suht kena võrreldes ZUUMi kanalite pildikvaliteediga.
Peale tasuliseks minemist väheneb bitrate praegusega võrreldes.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Ei ole probleemi, ma saan kaabli kaudu soovitud saate DM7020HD ketta peale võtta ja pärast Sulle edasi saata.satik kirjutas:Mulle tegelikult tekitab see kanalite vabalevist lahkumine veikese probleemi. Ma nimelt tahan vahel mõnd saadet salvestada, see aga muutub siis otse digis keeruliseks. Jääb võimalus ellu äratada vana arvuti mis mul selle jaoks oli tehtud, kuid ühtlasi tähendab see et vahepeal muutub signaal analoogiks.
Mingil moel peaks see süsteem toimima küll.
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Elgato toimib Maciga vägagi hästi.satik kirjutas: Ega see mulle väga ei istu sest pean siis hakkama pidama ikkagi vindoosnikarvutit, aga pole parata vist.
Sent from my PC using a Keyboard
Triax Unique 0.8W 4.8E 9E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Vu Solo 2/Octagon 918SE
Vu Solo 2/Octagon 918SE
Kala - kui sa mu eelmist posti lugesid, siis saaksid järeldada et ei taha... sestap jätakski endale võimaluse valida signaali allikat, mitte ei piiraks end eetrituuneriga.
Kuidas - milline Elgato klots võimaldab HDMI/Component sisendist salvestada?
Elgato Game Capture HD... kuid sellega võib olla oht et ta suhtlebki ainult mängukonsoolidega, niipea kui signaal on mujalt, on pilt kutu kopiraidi pärast. Kui ma ühendan capture seadme ressi taha ei pruugi ma midagi näha ega salvestada.
Kuidas - milline Elgato klots võimaldab HDMI/Component sisendist salvestada?
Elgato Game Capture HD... kuid sellega võib olla oht et ta suhtlebki ainult mängukonsoolidega, niipea kui signaal on mujalt, on pilt kutu kopiraidi pärast. Kui ma ühendan capture seadme ressi taha ei pruugi ma midagi näha ega salvestada.
Kui kindlasti HDMI/Component sisendit vaja siis vist küll mitte. Mul oli kunagi mingi ürgaegne Elgato mis toimis Zoom kaardiga,
sai salvestada ilusti.
sai salvestada ilusti.
Sent from my PC using a Keyboard
Vu Solo 2/Octagon 918SE
Vu Solo 2/Octagon 918SE