DiSEqC 1/10 kommutaator SW 101D
nii nüüd saan juba hakkama asjadega päris hästi tänu lingile. Kuid on 1 ja suur probleem kuidas konfida 36e lnb ju teine mitte universaal ?
ootan vihjeid
P.S. kui viicin võtan 1 päev ette ja teen puust ja punaseks kuda seda f@cking 1.2 konfida dreamis.
1 on selge tuleb osta 1.1 seal kõik selge ja arusaadav boxiga ei mingeid probleeme.
ootan vihjeid
P.S. kui viicin võtan 1 päev ette ja teen puust ja punaseks kuda seda f@cking 1.2 konfida dreamis.
1 on selge tuleb osta 1.1 seal kõik selge ja arusaadav boxiga ei mingeid probleeme.
Mul ka täielik siiber sellest karbist! Nokia 9800/9802 lubab valida DiseqC protokolli küll, aga lööb siis automaatselt Hot B 13E ette ja kogu lugu. Nooltega << ja >> saab ainult täppishäälestust 13E peale (kui oleks mootor taga) teha.
Pärast salvestamist sätib ta ise kõik mootori positsioonid 13E-st lähtudes paika.
Seega kuidas ma saan neid kommutaatori väljundeid konkreetse satiga siduda kui pole võimalust igat satti eraldi salvestada?
Teab keegi, kas seda karpi saaks lasta kusagil ära progeda, sest juhendis on taoline võimalus kirjas.
Pärast salvestamist sätib ta ise kõik mootori positsioonid 13E-st lähtudes paika.
Seega kuidas ma saan neid kommutaatori väljundeid konkreetse satiga siduda kui pole võimalust igat satti eraldi salvestada?
Teab keegi, kas seda karpi saaks lasta kusagil ära progeda, sest juhendis on taoline võimalus kirjas.
Kas on keegi proovinud programmeritud kommutaatori taha erinevaid tüünereid panna (nagu aru saan Samsa ja Dream ei klapi, aga teisi)?
Mil moel siis progejaga tulemus erineb tüüneriga progemise tulemusest? Peaks ju mõlemal juhul konkreetse sisendi kohta parameetrid paika jääma.
Palju Samsaga progemine kannatust nõuab, kas on ka mingeid nippe vaja teada? Hakkan sellega katsetama.
Mil moel siis progejaga tulemus erineb tüüneriga progemise tulemusest? Peaks ju mõlemal juhul konkreetse sisendi kohta parameetrid paika jääma.
Palju Samsaga progemine kannatust nõuab, kas on ka mingeid nippe vaja teada? Hakkan sellega katsetama.
Kasutasin Samsung DSR9400VIA-d progemisel ja pärast panin Nokia taha ning kõik toimib!
Ainuke häda, et mul vaja paar positsiooni, mida Samsa listis pole ning ma ei oska neid ka sinna salvestada. Kui sellest üle saaks, oleks kõik OK.
Probleemist kirjutasin ka
http://www.digi-tv.ee/modules.php?name= ... pic&t=2587
Ainuke häda, et mul vaja paar positsiooni, mida Samsa listis pole ning ma ei oska neid ka sinna salvestada. Kui sellest üle saaks, oleks kõik OK.
Probleemist kirjutasin ka
http://www.digi-tv.ee/modules.php?name= ... pic&t=2587
No nii! Tegin lõpuks sellele läti värgile 1:0 ära! Ja ärgu keegi tulgu jahuma, et teise tüüneriga ei saa progeda. Progesin Samsaga ära ja panin Nokia taha ning OK! Esialgu 7 pead, sest rohkemaks pole hetkel huvi.
Muidugi niisama lihtsalt see asi ei käi, sest teine tüüner võtab omaks ainult need satid, milliste nimetused mõlema riista listides täpselt ühesugused on. Nt Thori kanalid imesin hoopis Astra2 alla, sest ühel oli sati nimi Thor/Intelsat ja teisel ainult Thor, Astra2 aga mõlemil. Intelsat 904 panin Kopernikuse alla, sest ühel oli nimetuseks ainult Intelsat jne.
Vaatajat huvitab ikka kanal, mitte sati nimi.
Muidugi niisama lihtsalt see asi ei käi, sest teine tüüner võtab omaks ainult need satid, milliste nimetused mõlema riista listides täpselt ühesugused on. Nt Thori kanalid imesin hoopis Astra2 alla, sest ühel oli sati nimi Thor/Intelsat ja teisel ainult Thor, Astra2 aga mõlemil. Intelsat 904 panin Kopernikuse alla, sest ühel oli nimetuseks ainult Intelsat jne.
Vaatajat huvitab ikka kanal, mitte sati nimi.
- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt:
Tere
mul nimelt selle diseq 1/10 -ga. (täpselt sama mis pildil) väiksed probleemid äkki targemad oskavad aidata .. seadistatud on diseq järgnevalt NONstandard configuration
Toneburst: NONE
Diseq Mode: Version 1.1
Diseq parameters: NONE
Diseq repeats: NONE
Uncommitted switch: Input1 ja siis edasi vastavalt
1taldrik:
astra 19E --input 1
hotbird 13E ---input 2
astra sirius 5E ---input 3
thor 2,3E ---input 4
2taldrik keeratav ---keeran kulpi ise voolu mootorile peale lastes
eutelsat 36E ---input 5
express AM22 53E ---input 5
Express 6A 80E --- input 5
LMI 1 75E ---input 5
intelsat 904 60E ---input 5
nii nyyd siis tekivad järgmised probleemid et näiteks kanalit vahetades oletame etExpress AM22 mingi suvalise kanali pealt siirduda Hotbirdi 13 mingi suvalise kanali peale asi mõtleb vahest mingi 4-5 sekki ja ei näita siis ka korralikku kanali sigaali ja siis tuleb signaal ja vopst pilt ees ja nii teeb paljude satide vahetusel mõnedel jälle vahetab momentaalselt
huvitav milles probleem juhtmed yhendused peaks ok olema kõik
tänud ette
mul nimelt selle diseq 1/10 -ga. (täpselt sama mis pildil) väiksed probleemid äkki targemad oskavad aidata .. seadistatud on diseq järgnevalt NONstandard configuration
Toneburst: NONE
Diseq Mode: Version 1.1
Diseq parameters: NONE
Diseq repeats: NONE
Uncommitted switch: Input1 ja siis edasi vastavalt
1taldrik:
astra 19E --input 1
hotbird 13E ---input 2
astra sirius 5E ---input 3
thor 2,3E ---input 4
2taldrik keeratav ---keeran kulpi ise voolu mootorile peale lastes
eutelsat 36E ---input 5
express AM22 53E ---input 5
Express 6A 80E --- input 5
LMI 1 75E ---input 5
intelsat 904 60E ---input 5
nii nyyd siis tekivad järgmised probleemid et näiteks kanalit vahetades oletame etExpress AM22 mingi suvalise kanali pealt siirduda Hotbirdi 13 mingi suvalise kanali peale asi mõtleb vahest mingi 4-5 sekki ja ei näita siis ka korralikku kanali sigaali ja siis tuleb signaal ja vopst pilt ees ja nii teeb paljude satide vahetusel mõnedel jälle vahetab momentaalselt
huvitav milles probleem juhtmed yhendused peaks ok olema kõik

tänud ette
Viimati muutis guardv, 17:35, 01 Jaan 2005, muudetud 4 korda kokku.
- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt:
- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt: