karla kirjutas:Ja ERR tehnikapealik kiitleb et nemad on esimesed ja teistel pole selliseid plaane kuulda olnud. Krt hale on kuidagi see värk, teeme kanaleid juurde, aga näeb neid ainult siis kui erafirmale pappi maksad ning seda kõike maksumaksja raha eest.

kui pole raha ERR-il, et uut MUX-i avada, siis mis praeguse variandi puhul halba on? Oleks MUX 7 teinud enda omaks, siis ikka oleks vingumist, sest igal pool ei saa seda ju vaadata
kõige odavam pakett Starmanis näiteks on 2.99€, minu arust igati põhjendatud kulutus, kui tahad kindlat signaali ja veidi paremat kvalieeti (ka SD-s)
Henkka kirjutas:on nigu on...
aga natuke häbi on selle AK jama pärast
Makse maksame me muidugi nii nagu välja kukub.
Minul pole probleeme, minu palga maksab Rahandusministeerium, ju nad nende maksude maksmise eest kah hoolt kannavad...
Aga selle AK HD asja oleks küll pidanud õigel ajal korda ajama.
Nüüd saan ma aru et enne sügist 2016 ei juhtugi AK arengut SD eraldusest HD eraldusse (kui selleks ajakski juhtub, milles ma kahtlen hetkel väga sügavalt)
HÄBIASI !!!
Kurat, mida te vingute? Olete küll ilgelt suured tehnikahuvilised, aga pead persest välja ei suuda võtta. Kui näiteks SKY avab filmikanali, siis on väga lihtne neil garanteerida 100% HD sisu, sest materjali on. Usun, et sinna läheb heal juhul 10 aastat, kui terve nädala jooksul ei näidata ühtegi saadet, mis poleks HD kvaliteedis. Samamoodi on see sakslastel ja soomlastel jne, sest näidatakse ka vanemaid saateid, klippe jne.
tigekala kirjutas:parun kirjutas:Ma tõepoolest ei saa aru, miks peab vinguma kui midagi kusagil paremaks tehakse
smile174
Tigekala siin ilgub paruni kallal, aga tegelt on mehel õigus! Mina praeguse variandi üle üldse ei vinguks. Ma mõtlesin, et te olete kõik siin rõõmsad, kui on vähemalt ÜKS saade päevas HD-s. Minu arust on ainult tegemata töö see, et pole lisatud saatekavva, mis saated on HD-s ja mis ei ole. See on kõik. Kurat, pigem mingu kas või aasta, et RIngvaadet ja AK-d HD-s näidata, aga jumal tänatud, et näitavad HD-s seda, mis on võimalik.
See oleks ju palju halvem variant, kui meil oleks ETV HD avatud alles 2018, sest mõned vennad ei oleks rahul sellega, et meie kanalil ei tule 85% materjalist HD-s.
Häbi teil olgu, sest just teie olete see grupp ühiskonnast, kes peaks pooldama uute tehnoloogiate kasutuselevõttu ja ERR-i selle sammu eest kiitma!!!