Sama infot ootan samas siis juba ka 4,8e kohta, vaataks siis selle ka juba üle.
Tänud ette

Ega sa seda nüüd ometi tõsiselt ei mõelnudtigekala kirjutas:Pane mõlemale positsioonile ja eraldi - ca 150cm diameetriga antenn
Ole nüüd täitsa ja ära enam peale võtatigekala kirjutas:Miks mitte tõsiselt ?
Veel parem oleks mõlemale positsioonile eraldi panna ca 300cm antenn, siis oleks mõlemalt positsioonilt Eestis - SNR lausa 1000%.
Ma ei kahtle Su teadmistes, aga mulle jääb mulje, et Sa nagu arvaksid - et Eestis 3 meetrise parabooliga need positsioonid ei tööta ?Filmix kirjutas:Ole nüüd täitsa ja ära enam peale võtatigekala kirjutas:Miks mitte tõsiselt ?
Veel parem oleks mõlemale positsioonile eraldi panna ca 300cm antenn, siis oleks mõlemalt positsioonilt Eestis - SNR lausa 1000%.Ma veel väikse klõmmi võtan ja kebin ka magama
Seda nüüd muidugi... ja Eritreas on veel kakim lugutigekala kirjutas:Aga Bulgaarias, Thor 5/6/7/Intelsat 10-02 ja Astra 4A/SES 5 Nordic beami, ikka alla 5-6 meetrise parabooli, ei saa.
Mina jällegi uskusin, et Su GM Spark Reload satituunerile tulnud viimane tarkvarauuendus, oli täitsa OK !rbr kirjutas:... ja pann see tavaline 90cm viasita oma.
Ma ei uskunud, et see asukoht ja panni diameeter meil maarjamaal nüüd nii detailne peab olema.