Foorumi välimuse kohta
Re: Foorumi välimuse kohta
Kui see sulle nii oluline on, lisa vajalik info oma konto signatuuri.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
See asi ei toimi õieti - hetkel olen W7 & IE11 arvuti taga aga brauseriks näitab Mozilla 5.0 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- valgekotkas
- Admin
Vale puu all kisad - see ikka distros kinnirimas kirjutas: Olen Arch linuksi kasutaja ja tahan, et kõik seda näeksid.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Minu siirad vabandused, saadan sinu kaebuse koheselt selle laienduse autorile edasi ja annan endast parima et see kohutav ebaõiglus saaks kiire lahenduse....rimas kirjutas:Tore uuendus, et näidatakse postitaja veebilehitsejat ja opsüsteemi.
Aga märkan diskrimineerimist!
Minul kuvatakse sirvikuks korrektselt Firefox, aga Computer System: Linux![]()
Mäki- ja vinnikasutajad saavad oma andmed täpselt kätte, nii pole aus.
Olen Arch linuksi kasutaja ja tahan, et kõik seda näeksid.

Selles on sul õigus, tegin selle postituse ka IE11'gaZuumbox kirjutas:See asi ei toimi õieti - hetkel olen W7 & IE11 arvuti taga aga brauseriks näitab Mozilla 5.0
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
- valgekotkas
- Admin
jälle vale puu all haugumeZuumbox kirjutas:See asi ei toimi õieti - hetkel olen W7 & IE11 arvuti taga aga brauseriks näitab Mozilla 5.0

- valgekotkas
- Admin
urmas kirjutas: Selles on sul õigus, tegin selle postituse ka IE11'ga
For historical reasons, Internet Explorer identifies itself as a Mozilla browser.
valgekotkas kirjutas:Vale puu all kisad - see ikka distros kinnirimas kirjutas: Olen Arch linuksi kasutaja ja tahan, et kõik seda näeksid.
Peab vist tõesti Fedora peale tagasi kolima.urmas kirjutas:Minu siirad vabandused, saadan sinu kaebuse koheselt selle laienduse autorile edasi ja annan endast parima et see kohutav ebaõiglus saaks kiire lahenduse....
Tõsiselt rääkides, suured tänud tehtud töö eest.

Oki-doki - seekord näitab õigust 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
OS kuvamise test.
Slackware läheb ka Linuxi üldnimekirja. Aga ma ei põe
Slackware läheb ka Linuxi üldnimekirja. Aga ma ei põe

{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
- rootsikunn
- Digivanake
W10 kasutajad ei põe samuti 

Teen ka väikse testi
Ja nüüd teise
Selgub, et Ubuntut ei näita
Olen rahul. Varem ei avanenud postitusesisesed lingid uues tabis, nüüd avanevad.
väljanägemine on ka ilus we_universal
Olen rahul. Varem ei avanenud postitusesisesed lingid uues tabis, nüüd avanevad.
väljanägemine on ka ilus we_universal
Viimati muutis sanders, 20:59, 08 Okt 2015, muudetud 1 kord kokku.
Huvitav et minule näitab Sinu kasutuses olevat Linuxit(mitte versiooni) ja miskist Google Crome versiooni väga täpselt kirjeldatuna ?sanders kirjutas:Ja nüüd teise
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Chrome näitab mul ka täpselt, aga Ubuntu asemel on lihtsalt LinuxHenkka kirjutas:Huvitav et minule näitab Sinu kasutuses olevat Linuxit(mitte versiooni) ja miskist Google Crome versiooni väga täpselt kirjeldatuna ?sanders kirjutas:Ja nüüd teise