ma ei saa su jutust üldse aru. mida sa mõtled avalehe all. kas foorumi avalehte. ma kasutan juba pikka aega viimati postitatud teemasid ja nüüd saab selles valida kenasti ka esimest lugemata postitust. vana versiooniga läks automaagiliselt viimasele postitusele ja pidin otsima ise esimese lugemata posti. eraldi foorumi alateemade vahel pole ma siiberdanud juba ammu ja see mind ka ei huvita, mis seal toimub, kuna ma käin reeglina iga päev foorumis ja neid viimaseid teemasid ehk hiljutiseid teemasid on nii palju nimekirjas, et selle ajaga ei teki varianti, et osad jääksid edetabelist välja. ja kui tekibki alafoorumist soov midagi otsida, siis selle jaoks leian aega, sest ma tean, et kui ei tea, mida täpselt otsida, siis läheb niikuinii rohkem aega.mustkass kirjutas:Sa sombi ei saanud vist aru kui avad postituse avalehelt siis pead kohe valima viimase lehekülje näiteks 259 vastasel korral kui lihtsalt sisened postitusse mida lugeda toob ta sulle ette esimese lehekülje mida sul vaja ju pole ja sealt edasi valides lehekülje numbri saad viimase postituse mis on märgitud numbriliselt vanas foorumis avasid postituse ja automaatselt näitas ta sul uut postitust enamgi veel ta viis sind automaatlselt ka uue postituse lehe lõppu,üldkokkuvõttes on ju see kõige tähtsam et saaksid kergema vaevaga uusi postituse kohe lugeda aga nii siin enam ei saa ja sellest on paganama kahju...
ahjaa, veel üks + tegijatele, küpsiseid uue versiooni puhul ei ole kustutanud ja automaagiline login töötab ka üle kahe ööpäeva eemal olles, varem oli minu valitud skin-i puhul umbes 9-10 tundi.