Küsiks siis arvamust et milline peaks olema foorumi stiil neile kes pole sisse loginud, ehk siis foorumi nägu välismaailmale.
Kui valite miski muu siis palun täpsustage postitades lingi stiilile.
Lisan ka printscreenid:
aero
prosilver
subsilver
we_universal
Foorumi vaikimisi stiil
Foorumi vaikimisi stiil
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
Re: Foorumi vaikimisi stiil
Proovisin kõik stiilid mõned päevad tagasi läbi ja jäin aero juurde, mida ka kogu aeg olen kasutanud ja mis on minu arvates kõige ilusam.
Aga noh, maitse üle ei vaielda
Ühtlasi kiidan, et tasapisi hakkab uus foorum ilmet võtma ja võib öelda, et alguses täitsa võõras tundunud, hakkab juba vaikselt sobilik tunduma. Ilmselt siin taga on ka niiütelda kardinate tagune töö foorumi kallal. Kiitus igatahes!
Aga noh, maitse üle ei vaielda

Ühtlasi kiidan, et tasapisi hakkab uus foorum ilmet võtma ja võib öelda, et alguses täitsa võõras tundunud, hakkab juba vaikselt sobilik tunduma. Ilmselt siin taga on ka niiütelda kardinate tagune töö foorumi kallal. Kiitus igatahes!
Huvitav et nii vähe vastajaid???
Kas see teema ei huvita teid üldse?
Kas see teema ei huvita teid üldse?

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Kuna muudatus mõjutab kõige rohkem registreerimata kasutajaid siis lubasin neil erandkorras hääletada siin teemas.
Nuh seda enam pole neid hääletajaid ju üldse...urmas kirjutas:Kuna muudatus mõjutab kõige rohkem registreerimata kasutajaid siis lubasin neil erandkorras hääletada siin teemas.
Aga ootame, mida aeg toob.
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Vast ehk aero. Ilus sinine 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Muidu ma valiks aero, aga seal puudub otselink lugemata postitustele. Hetkel valisin endale subsilver.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
- valgekotkas
- Admin
et nagu siis said hääletuse põhimõttest aru ka
?

arkoko kirjutas:Muidu ma valiks aero, aga seal puudub otselink lugemata postitustele. Hetkel valisin endale subsilver.
urmas kirjutas:Küsiks siis arvamust et milline peaks olema foorumi stiil neile kes pole sisse loginud, ehk siis foorumi nägu välismaailmale.
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Nüüd sain 
Ajasin kaks teemat segi. Las läheb see siis mu soovina.

Ajasin kaks teemat segi. Las läheb see siis mu soovina.
{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
Hetkel siis "we_universal" juhib ja muutus vaikimisi stiiliks. Kes olid valinud endile stiiliks "aero", ning soovivad seda tagasi, siis peaksid uuesti juhtpaneelis selle endale valima. Kui aga vaikimisi stiil peaks veel muutuma, siis rohkem kasutajatel ise valitud stiil ei muutu.
we_universal oleks veel parem kui digi-tv bänneri osa oleks topeltkitsam (madalam)..