ETV HD pilt
Re: ETV HD pilt
Ma pole ka märganud viimastel päevadel (Xtrend et7500). BTW, ma ei suuda salvestama panna seda boxi-i. Enigma II skinniga on nagu funktsioone juures, aga rec-i ei kuskil.
Alati annab endal midagi ära teha!
Mida sa mõtled sellega? Kuidas üritad salvetada?h6bekuul kirjutas:Ma pole ka märganud viimastel päevadel (Xtrend et7500). BTW, ma ei suuda salvestama panna seda boxi-i. Enigma II skinniga on nagu funktsioone juures, aga rec-i ei kuskil.

Puldiga oled proovinud?

salvesta taimeriga. või kui puldil on rec nupp, siis see ilmselt käivitab kohese salvestamise.h6bekuul kirjutas:Ma pole ka märganud viimastel päevadel (Xtrend et7500). BTW, ma ei suuda salvestama panna seda boxi-i. Enigma II skinniga on nagu funktsioone juures, aga rec-i ei kuskil.
kuskil seadistustes tuleb ka salvestuste koht (ketas, nfs share) seadistada.
Rec on puldil, aga see vilgutab vaid korraks parkimise keelumärki.
edit: Viimane OpenPLi peale ja salvestab...teeb veel 1001 muud asja, aga kõik on paigast ära ja vaja läbi käia.
edit: Viimane OpenPLi peale ja salvestab...teeb veel 1001 muud asja, aga kõik on paigast ära ja vaja läbi käia.
Alati annab endal midagi ära teha!
K2 Mini DVB-T2 boksi ja täitsa töötab. 
Mõtlesin, et vaataks ka milline see ETVHD välja näeb, aga pagan teab mida selle riiulifirmaga peale hakkatakse, otsustasin võimalikult odavalt läbi ajada. Sai siis eBayst tellitud 18 eurorubla eest 
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Kas see seade 5V suudab ka kaablisse saata?
"Antenna Power" - valik on täitsa olemas. See boks paistab töötavat MStari kivi peal, igatahes menüüd näevad välja samasugused nagu vanematel Lifeview NOT-idel. Eestit valikus ei ole, panin asukohaks, subtiitriteks ja audioks Soome, OSD inglise. Nii palju kui olen jõudnud vaadata, töötavad subtiitrid korralikult.
Viimati muutis Opo, 08:54, 09 Nov 2015, muudetud 1 kord kokku.
Kas soome HD-kanalite AC3 heli muundab RCA-väljundisse? On võimalik kontrollida?
Kahjuks ei ole Soome võimalust ja ei tea kas hakkan enam kunagi üritama (analoog ajal sai vaadatud). Aga kas mõne salvestusega ei saa proovida? Paned ehk upload.ee-sse klipi üles, kui nii saab katsetada.
Menüüs Digital Audio valikud: OFF/ PCM/ RAW HDMI On,Off.

Menüüvalikute järgi nagu oskaks.Opo kirjutas:Aga kas mõne salvestusega ei saa proovida? Paned ehk upload.ee-sse klipi üles, kui nii saab katsetada.![]()
https://www.upload.ee/files/5322325/201 ... HD.TS.html AC3.
https://www.upload.ee/files/5322339/Alf ... 05.ts.html see on AAC helirajaga näidis.
Kahjuks ei, samas mu Ali kiviga NOT boks (LV6TBOXHDA2_2) sai sellega ilusti hakkama, aga see ei ole dvb-t2.
Teise näidise AAC-heliga sai hakkama.
Teise näidise AAC-heliga sai hakkama.
Alates 24.11 on hakkimine/puzzletamine tagasi. Kas ehk Levira mehed/naised saaks nupud tagasi õigetesse kohtadesse kruttida.meremees2 kirjutas:Alates teisipäeva õhtust peaks nn hakkimise probleem olema lahendatud. Vähemalt minu LG telekas ja VU+ töötavad laitmatult. Tänud Levira meeskonnale!
Nii on.meremees2 kirjutas:Alates 24.11 on hakkimine/puzzletamine tagasi. Kas ehk Levira mehed/naised saaks nupud tagasi õigetesse kohtadesse kruttida.

http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... 63#p212963
Loodetavasti täna (26.11) hommikust uuesti korras. Hetkel veel ise ei ole kontrolida saanud, kuid Levira oli "nupud" tagasi pööranud/vahetanud. Kel võimalik kontrollige, ise sattun teleka juurde õhtul.rimas kirjutas:Nii on.meremees2 kirjutas:Alates 24.11 on hakkimine/puzzletamine tagasi. Kas ehk Levira mehed/naised saaks nupud tagasi õigetesse kohtadesse kruttida.![]()
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... 63#p212963