VU+Solo 4K
Re: VU+Solo 4K
Linuxi karp ongi nendele mõeldud, kes viitsivad ja tahavad asjaga mässata. Suurem osa koodist ju opensource mis võimaldab softi muuta ning täiendada.
Eino..mis te nüüd nii leili lähete linuxinimesed. Mainisin vaid oma kogemuse ära. Ütlesin, et minu karp linuxiga on ebastabiilne ja pidev legotamine ja panin enda öeldu kinnituseks tsitaadi openpli.org-i lehelt (sest 1 sm tituleeris mu öeldu "haigeks jutuks"). Ja siinkohal ei räägi ma VU+Solo 4Kst. Võibolla selle kohta ei päde see jutt?
Alati annab endal midagi ära teha!
Kui paned peale puhta PLi, siis läheb kohe ebastabiilseks???
Oma karbi all pead silmas oma pööningut ?h6bekuul kirjutas:Ütlesin, et minu karp linuxiga on ebastabiilne...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
OrdzO ülemist korrust!tigekala kirjutas:Oma karbi all pead silmas oma pööningut ?h6bekuul kirjutas:Ütlesin, et minu karp linuxiga on ebastabiilne...
Räägid ehk täpsemalt ka, milline konkreetne tuuner sul on ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Ah las ta jääda. Kui väga ei näpi, saab hakkama
(et7500)
http://linux-tv.com/xtrend-release-et7500-et7000/

Astra 1L / 19,2E
UHD test 1 ja UHD test 2 - 11023H, SR23500, FEC3/4, DVB-S2/8PSK/HEVC/UHD
UHD test 1 ja UHD test 2 - 11023H, SR23500, FEC3/4, DVB-S2/8PSK/HEVC/UHD
Ma ostsin ta T2 tüüneri pärast. Pole veel panniga raatsinud rõdu kaunistada ehk siis S2 seisab niisama 

Minu ET9000 ja ET10000 töötavad küll PLi-ga stabiilselt. Kui kasutada aga põlve otsas supporditud softi, nagu näiteks Kodi versiooni KodiDirecti mõnda kahtlast pluginat, siis ei tööta korralikult.h6bekuul kirjutas:Ah las ta jääda. Kui väga ei näpi, saab hakkama(et7500)
Kuidas Solo 4K Kodiga hakkama saab? Kasutab ju sarnaselt Androidiga levinud arm tüüpi protsessorit.
Selle pärast, et süüdistasid ebastabiilsuses linuxit, mis pole aga tõsi. Ma saan ka sinust, kui microshit maailmast tulnuna, ka natukene aru. Aga nii lahmida pole mõteth6bekuul kirjutas:1 sm tituleeris mu öeldu "haigeks jutuks"

{Amiko Viper 4k}{Triax 1,1m}{Supreme Intelligent Dark Motor All Metal DiSEqC USALS, 85°E-30°W}{Pana Plasma}
1. Minu tähelepanek oli digibox@linuxarkoko kirjutas:Selle pärast, et süüdistasid ebastabiilsuses linuxit, mis pole aga tõsi. Ma saan ka sinust, kui microshit maailmast tulnuna, ka natukene aru. Aga nii lahmida pole mõteth6bekuul kirjutas:1 sm tituleeris mu öeldu "haigeks jutuks"
2. Ma ei ole kuskilt tulnud. Olen endiselt sees. Ma ei tea, kas microsoft on mõne digiboxi peal ennast proovile pannud. Võibolla see oleks hullus kuubis? Xbox äkki?
3. Kui lahmima = 1 kuu omal nahal tundmist + tsitaat OpnPli-i kodulehelt, siis olgu see nii

Edasi privas.
T2 boxe on ka odavamaid, milleks 4K box aga muidu saan seda kasti vaid kiita, sest selles nii S2 ja Vu T2 hübriidtüüner töötab küll ideaalselt!h6bekuul kirjutas:Ma ostsin ta T2 tüüneri pärast. Pole veel panniga raatsinud rõdu kaunistada ehk siis S2 seisab niisama
Enigma2 ei ole linuks. Enigma2 on üks tuhandetest rakendustest, mis on linuksile loodud.h6bekuul kirjutas:1. Minu tähelepanek oli digibox@linuxarkoko kirjutas:Selle pärast, et süüdistasid ebastabiilsuses linuxit, mis pole aga tõsi. Ma saan ka sinust, kui microshit maailmast tulnuna, ka natukene aru. Aga nii lahmida pole mõteth6bekuul kirjutas:1 sm tituleeris mu öeldu "haigeks jutuks"
2. Ma ei ole kuskilt tulnud. Olen endiselt sees. Ma ei tea, kas microsoft on mõne digiboxi peal ennast proovile pannud. Võibolla see oleks hullus kuubis? Xbox äkki?
3. Kui lahmima = 1 kuu omal nahal tundmist + tsitaat OpnPli-i kodulehelt, siis olgu see nii
Edasi privas.
Kui kuu ajaga ei ole asju korda saanud, siis võib olla põhjus hoopis vastuvõtjas. Soome ühes suurimas vastavas võrgupoes kirjutatakse Xtrendi kohta:
http://www.satshop.fi/digiboksit/xtrend-et10000.htmlBecause of too many faulty Xtrend products, technical problems and lack of technical support from Xtrend, we recommend Vu+ Duo2 instead.
Igal juhul tasub proovida mõnda teist imaget. Näiteks OpenXTA, mida luuakse ainult Xtrendidele, võiks olla hea valik. Mina kasutan Vu+ Uno peal OpenViXi ja stabiilsemat ning toimivamat asja selle aparaadi jaoks ei leia. OpenATV on samuti väga populaarne.
OpenXTAga mul kogemus puudub, aga ViX ja ATV on PList palju kindlam valik. Kuigi PLi tiim on hirmsasti Xtrendi poole kaldu ja neil boksidel ei tohiks suuri vigu olla. Vuplussidega on hoopis teine lugu.
Kas sa ikka uue bootloaderi oled peale pannud?
Soomlaste pahameel on põhjendatud, sest tootja ei saanud piisavalt kiiresti DVB-T2 tuunerite ajureid korda. Siiani ei näita need signaali parameetreid korrektselt. Samuti olid riistvaralised probleemid et9000 dvb-s2 mõne transponderi vastuvõtmisega, mis parandati alles uuema mudeli et9200 juures. Kui vanadel mudelitel töötas blindscan normaalselt, siis uutele seda ei suvatsetud enam lisada. Samas vu on seda lisavõimalust oma analoogsete tuunerite juures supportinud. Siiani ei tööta et10000 dvb-s2 tuunerite ASR normaalselt, mõnel transponderil tuleb käsitsi järele aidata ja parameetrite näidud il uvad väikese viivitusega.
Soomlaste pahameel on põhjendatud, sest tootja ei saanud piisavalt kiiresti DVB-T2 tuunerite ajureid korda. Siiani ei näita need signaali parameetreid korrektselt. Samuti olid riistvaralised probleemid et9000 dvb-s2 mõne transponderi vastuvõtmisega, mis parandati alles uuema mudeli et9200 juures. Kui vanadel mudelitel töötas blindscan normaalselt, siis uutele seda ei suvatsetud enam lisada. Samas vu on seda lisavõimalust oma analoogsete tuunerite juures supportinud. Siiani ei tööta et10000 dvb-s2 tuunerite ASR normaalselt, mõnel transponderil tuleb käsitsi järele aidata ja parameetrite näidud il uvad väikese viivitusega.
Viimati muutis err23, 11:40, 11 Nov 2015, muudetud 2 korda kokku.