0000 kirjutas:Ma ei ole vastu, aga päris suur muutus on see. Eemalda pluginaid? Plugina üksikasjad? PLi-s tuleks teha 32 kohas muutused. Iseenesest tehtav, aga kas see tõlke paremaks teeb, on omaette küsimus.
No ma ei tea.
Veelkord
Show as plugin
Show as extension
Show in extensions menu
Show in plugins menu
Extensions menu ja Plugins menu on erinevad asjad ja kasutaja peab tegema valiku, millises neist antud rakendust kuvatakse.
Ma olen siin palju kordi üritanud seletada, et on olemas plugins menu ja on olemas täiesti iseseisev asi extensions menu. Ja mitmete pluginate ja extensionite seadistustes on koht, kus saab määrata, kummas neist see rakendus kuvatakse. Ja inimene võiks ka pärast tõlget aru saada, mida talt küsitakse.
Kas siis
Show in extensions menu ja
Show in plugins menu tuleks mõlemad tõlkida
Näita laienduste menüüs?
Ja siis pärast vaatad, millises neist asi leidub? Ja kui mõlemad küsimused on järjest? (ViXis on.)
Nii et, kas see tõlke paremaks teeb, ei ole kuidagi küsitav. Arutada võiks ainult seda, kuidas tõlkida plugins ja kuidas extensions.
Mina seda pistiku varianti esialgu väga ei poolda, aga ka see oleks parem kui kaks erinevat menüüd ühe nimega.
Nagu juba ka kirjutasin, on siinses BH tõlkefailis on pluginad ja laiendused eraldatud.
Lisaks sellele on BH-s veel addons - lisamoodulid (võtsin selle kunagisest XBMC tõlkest) ja applications - rakendused.