ETV HD pilt
Re: ETV HD pilt
Kas ka täna peale 10-t hommikul? Levira umbes 10 paiku väidetavalt remontis ära.h6bekuul kirjutas:On tagasi jah ja esines ka täna hommikul.
Alates 1. detsembrist, on Läti Lattelecomi kaablivõrgus saadaval kanal ETV+.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Täna ei ole õnnestunud Koeru saatjalt (60. kanal) ETV HD signaali saada? 

Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Mux7 Koerust endiselt nullis, kas HD pidu ongi läbi?
Edit: Õhtuks oli pilt tagasi.
Edit: Õhtuks oli pilt tagasi.

Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Ja juba mitmes päev...
Ei tahaks, kuid pean kolmandat korda ütlema sõna sekka.
Ma ei saa aru, kas olete äsjasündinud ...
Nendes olukordades, kus on tegemist sissetuleva signaaliga ja aparatuuriga, mis peab seda signaali töötlema,
tuleb kõige esimese sammuna saada selgeks, kumb on mittenormaalne. St. kohe algul välistada ühe osapoole viga.
Kuidas seda teha, selleks on tavaliselt mitmeid võimalusi ning see on kasutaja otsustada (kaasa-arvatud kompetentse
abistaja abi).
Kui probleemne pool on selgitatud, siis seal uuritakse edasi samal põhimõttel (vajadusel liikudes ka lõpupoolt ettepoole) kuni veani jõudmiseni.
Aparatuuris on kasulik uurida kõigepealt toiteplokki (väljundpinged, visuaalselt lüüdid!)
Kõik. Soovin edu.
Nendes olukordades, kus on tegemist sissetuleva signaaliga ja aparatuuriga, mis peab seda signaali töötlema,
tuleb kõige esimese sammuna saada selgeks, kumb on mittenormaalne. St. kohe algul välistada ühe osapoole viga.
Kuidas seda teha, selleks on tavaliselt mitmeid võimalusi ning see on kasutaja otsustada (kaasa-arvatud kompetentse
abistaja abi).
Kui probleemne pool on selgitatud, siis seal uuritakse edasi samal põhimõttel (vajadusel liikudes ka lõpupoolt ettepoole) kuni veani jõudmiseni.
Aparatuuris on kasulik uurida kõigepealt toiteplokki (väljundpinged, visuaalselt lüüdid!)
Kõik. Soovin edu.
Kui mitmel inimesel samal ajal korraga on probleemid, siis pole sellest lüütide mõõtmisest midagi kasu. Tuleb näpuga näidata ikkagi kuhugi teises suunas. Kuulsin ka oma lähedastelt vihjeid, et vähemalt 8. detsembri paiku oli Koeru T2 pilt vahelduva eduga must. Pole uurinud, kuidas praegu seisukord on.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Eriti veel kui erinevate tuuneritega on probleemid...Dijital kirjutas:Kui mitmel inimesel samal ajal korraga on probleemid, siis pole sellest lüütide mõõtmisest midagi kasu.
Aga mitte midagi mõistvale ..... , kes siin juba lausa kolmandat korda uhkelt sõna võtab ja kõiki ülejäänuid peab vastsündinuteks,elit kirjutas:Ma ei saa aru, kas olete äsjasündinud...
pole mõtet eelnevat ju seletada

LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
siin Orissaare saatja taga ka viimasel nädalal aegajalt kaob sekundiks heli, sellele järgneb sekund ruudutamist.
Paistab, et mõned inimesed ei saanud aru minu kirjutise mõttest.
Mõte oli juhtida algajate ja vähemteadjate tähelepanu vigade süsteemsele (kindlas järjrkorras) otsimisele, et mitte karata umbropsu
ühest kohast teise ja mitte asjata aega raisata.
Pikema-ajalised kasutajad juba kohe välistavad teatud vigade põhjused eelnevate kogemuste põhjal.
Minu eesmärgiks pole olnud teadjate, kogenenute ja remontijate õpetamine, sest nemad teavad/oskavad minust pareminigi ...
Leidke aega ja õpetage ise algajaid nii, et nad aru saaksid.
Soovin selleks edu.
Enam ma foorumil kordagi sõna ei võta, sest ei meeldi sisu kohta mittekäivad, kuid halvustavad kommentaarid/närimine.
Lõplikult KÕIK.
Mõte oli juhtida algajate ja vähemteadjate tähelepanu vigade süsteemsele (kindlas järjrkorras) otsimisele, et mitte karata umbropsu
ühest kohast teise ja mitte asjata aega raisata.
Pikema-ajalised kasutajad juba kohe välistavad teatud vigade põhjused eelnevate kogemuste põhjal.
Minu eesmärgiks pole olnud teadjate, kogenenute ja remontijate õpetamine, sest nemad teavad/oskavad minust pareminigi ...
Leidke aega ja õpetage ise algajaid nii, et nad aru saaksid.
Soovin selleks edu.
Enam ma foorumil kordagi sõna ei võta, sest ei meeldi sisu kohta mittekäivad, kuid halvustavad kommentaarid/närimine.
Lõplikult KÕIK.
Hea soovitus. Kahjuks vist saatja pool seda ei loe?elit kirjutas:Ei tahaks, kuid pean kolmandat korda ütlema sõna sekka.
abistaja abi).
Kõik. Soovin edu.
Alati annab endal midagi ära teha!
Delfis on üles võetud ERRi kanalite subtiitriprobleem.
Omalt poolt saan kinnitada, et tõesti HD-kanalilt lülitan SD-versioonile, kui supakatega saadet vaatan, sest tekst jääb puudu.
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ ... d=73539845
E: vana asja eest ka kiitus Levirale: enne jõule hakkas Ariva boksiga ETV HD-versioonide EPG jälle tööle
Omalt poolt saan kinnitada, et tõesti HD-kanalilt lülitan SD-versioonile, kui supakatega saadet vaatan, sest tekst jääb puudu.
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ ... d=73539845
E: vana asja eest ka kiitus Levirale: enne jõule hakkas Ariva boksiga ETV HD-versioonide EPG jälle tööle