Barbara Millicent RobertsCarat_EST kirjutas:Küsin nüüd siinkohal täisnimesid :
A) nn Barbie nukk
Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus MozartCarat_EST kirjutas:Küsin nüüd siinkohal täisnimesid :
B) nn Amadeus Mozart
Barbara Millicent RobertsCarat_EST kirjutas:Küsin nüüd siinkohal täisnimesid :
A) nn Barbie nukk
Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus MozartCarat_EST kirjutas:Küsin nüüd siinkohal täisnimesid :
B) nn Amadeus Mozart
Eeldan, et tõsine mälumängur siia wikist leitud vastuseid ei postita. Kui ei tea, jätame vastamata. Või märgime eriti raske küsimuse juurde, et netist otsimine lubatud, on asju mille leidmine internetist ei ole niisama lihtne.peeter3000 kirjutas:võibolla peaksid edasised küsimused olema rohkem sellised, millele wikist nii kergelt vastust ei leia..
Londoni pilt oli tehtud kosmosest pühapäeva hommikul, Tim Peaki poolt..
Saates "Kukul Külas" http://podcast.kuku.ee/2016/01/31/kukul ... 016-01-31/ (Sellel pühapäeval on Kukul külas Meremuuseumi teadur ja legendaarne allveearheoloog Vello Mäss. Küsijaks on seekord Jüri Aarma.)peeter3000 kirjutas:mis te nendest anumatest arvate?
Vello Mäss.
Üks mõistatuslikest kerakujulistest keraamilistest nõudest. Anumad on väliskujult sarnased, kuid mitte identsed, nende diameeter on 15–20 cm. Milleks need mõeldud olid, ei ole praegu täpselt teada.
A) Barbara Millicent RobertsCarat_EST kirjutas:Küsin nüüd siinkohal täisnimesid:
A) nn Barbie nukk
B) nn Amadeus Mozart
kuidas mina vastaks:tigekala kirjutas:Carabas Barabas osales venelaste Pinoccio-s ehk Buratino-s = nukuteatri omanik
Keda või mida netist üldse otsimas käisid ?peeter3000 kirjutas:uudishimu oli nii suur, et ikkagi uurisin netist.., ja sain loomulikult sealt täpse vastuse !
Millega Sa tõestad ,et carabasil oli pikem kui " kolme jalkaa ja hapsukarvat" ?
seda ma küll ei tea, aga tahaks teada küll..tigekala kirjutas:Ma küsin vastu - Miks mõtlesid punased 1932-1933 üldse välja Ded Morozi ja Snegurotska ehk siis Näärivana ?
Sinnamaani oli neil Jõuluvana nagu meilgi.