Opo kirjutas: aga miks ERR-i enda kodulehel hoolimata lipukese valikust eestikeelset ei ilmu? Ja miks miks err.ee ja etvpluss.err.ee omavahel sidumata on, nagu eespool toodud "Black Sailsi" näide?
Sest see on ERR. ERR ei suuda isegi ETV jaoks kava näidata loogiliselt, vajutades nupule "saatekava", ilmub praktiliselt tühi leht mis nagu lubaks saateid otsida aga mis sedagi ei tee. Mida on kasu sellisest lehest?? Mis siis kui ma ei tea konkreetselt mis saadet otsida?
Screen shot 2016-02-26 at 2.11.18 PM.png
OK, ma võin aimata et tegemist on windows only inimeste ajuproduktsiooniga, aga see ei vabanda et Safari kasutaja EI NÄE ÜLDSE nii lihtsat asja nagu saatekava isegi kui igasugu viimased flashid on installitud.
Sarnane "ajuloogika" paistab välja ka raadio poolet, kus eeldatakse iga kanali jaoks iseseisva appi installimist - sest nii raske on teha ERR app mis sisaldaks kõiki ERR kanaleid. Muidugi - miks teha ühe raha eest üks app, kui saab teha 10 appi kümne raha eest. Mul pole äri vastu midagi, aga tellija suhtes tekib küll küsitavusi.
PS: ERR inimesed, tegin just uuesti katset ülatoodud aknas: kirjutasin nii suurelt kui väikeselt nime "Pealtnägija", valisin nii "veebist vaadatavad" kui "kõik saated" ja pilt erineb ainult selles et ostingureas on saate nimi kirjas, muud mitte midagi.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.