Dm800HD PVR image installi probla
Dm800HD PVR image installi probla
Palju vett on merre voolanud sellest ajast saati. Täpselt ei meenu asjad aga olukord oli selline, et lasin mingi vale image peale läbi brauseri ja siis lõppes side driimiga. Mulle ei meenu mida ta ütleb aga üle brauseri enam ei miskit. Aparaat ei buudi. Ssh ka ei tule ülesse. Oleks vaja nüüd uuesti elu sisse saada. Plaanis satt panna ülesse. Mingi pistik on sees ja mingi juhtmega kuidagi otse emaplaadilt ? Tegemist ei ole klooniga. Vale bootloader on vaja vahetada.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
- rootsikunn
- Digivanake
Re: Dm800HD PVR image installi probla
Võlusõna oleks DreamUpseston kirjutas:Palju vett on merre voolanud sellest ajast saati. Täpselt ei meenu asjad aga olukord oli selline, et lasin mingi vale image peale läbi brauseri ja siis lõppes side driimiga. Mulle ei meenu mida ta ütleb aga üle brauseri enam ei miskit. Aparaat ei buudi. Ssh ka ei tule ülesse. Oleks vaja nüüd uuesti elu sisse saada. Plaanis satt panna ülesse. Mingi pistik on sees ja mingi juhtmega kuidagi otse emaplaadilt ? Tegemist ei ole klooniga. Vale bootloader on vaja vahetada.

https://www.dream-multimedia-tv.de/en/downloads
Kunagi katsetasin Dreamup-ga LLMerges aga ei võtnud järele. Kuidagi teisti ei saa ?
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=3 ... 45#p160245
Äkki kehtib siiani. Vanale asjale vana ravim. Manus on küll aegade käigus kadunud, aga guugel aitab välja.
Äkki kehtib siiani. Vanale asjale vana ravim. Manus on küll aegade käigus kadunud, aga guugel aitab välja.
loaderit saab dream upiga samamoodi peale panna nagu imegetki,aga peale õiget loaderit soovitavalt korraks originaalimage korraks pealeseston kirjutas: Vale bootloader on vaja vahetada.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

VU+ uno 4k 19,2E + 13E + 4,8E + 28,2E
Seal olen käinud juba ära arvutiga. Pakun , et lahendus on jtag kaabel.
- rootsikunn
- Digivanake
Pole niikui kuulnud et DM800-l jtagiga kallal käidud,seston kirjutas:Seal olen käinud juba ära arvutiga. Pakun , et lahendus on jtag kaabel.

Bootloaderi probla. Sai vale peale lastud.