Esimene tund läks ettevalmistuseks ja taldriku alla toomiseks.
Teine tund läks olemasoleva kinnituse loodi ajamise peale ja ühtepidi päris loodi ei saanudki, 50cm loodi järgi jäi 2mm vahet.
Kolmas tund läks uue süsteemi komplekteerimiseks ja üles viimiseks.
Neljas ja viies tund läks siis igasugu häälestamise peale + käisin maal ja tõin oma vana samsung 9500, millega on minu arust väga super seda teha. Parem kui Vu-ga. Lõpuks ma siis 13E üles leidsin(kuulasin kasutaja Scotti juttu

Milles siis probleem oli?
Üritasin kohe prillidega 2 pead külge panna ja universaaliga otse otsima hakata. Konks oli aga selles, et mul on sellised prillid, kus kumbki pea pole fookuses.
Selline siis

Ja no ei saanud pilti ette, keera kas või ring peale

Tegelikult oli kaks viga(võibolla on hiljem keegi veel hädas, hea lugeda

1. Oleks pidanud kohe võtma ühe peaga kinnituse, mis on fookuses ja sellega otsima hakkama
2. Vahet pole mitu kraadi need kalkulaatorid mootori nurka keerata tahavad, see peab 0 olema. Mul ole alguses õpetuste järgi 8,5 kraadi.
Suur töö on hetkel tehtud ja umbes pool Tartu maratoni mööda treppe ja redeleid läbi joostud

Jõudsin teleka taha ja hakkasin vaikselt häälestama. Nüüd on juhtunud üks pisike anomaalia. Nimelt kuigi ma alustuseks otsisin üles 13E ja tüüneri seadetes peaks ka kõik paigas olema, tuleb pilt ette ainult 19,2E. Omast arust seadistasin 13E, 23,5E ja 28,2E, 36E aga mitte midagi. Eks ma teen midagi valesti. Lähen käin võtan ühe 6-packi ja hakkan asja uurima

Võiks veel lisada, et iphone jaoks ma sellist Vu+ äppi ei leidnud, et redeli peal pilt telefonis ja saad keerata. Lahendus oli läpaka webcam tööle, läpakas teleka ette ja pilt läbi Teamvieweri telefoni