Jüris T-90 antenniga, DM8000 näitab Acasa TV puhul 8,9 dB ;mussoon kirjutas:Digi Tv pakett.
Cartoon 8,6 dB,
DIGI FILM 8,4 dB
Digi Sport 3 13,2 dB ...
Tõtt öelda ei viitsi rohkem vahtida... vat ei huvita mind see Digi TV pakett

Jüris T-90 antenniga, DM8000 näitab Acasa TV puhul 8,9 dB ;mussoon kirjutas:Digi Tv pakett.
Kohe kindlasti ei ole taadeldud mõõteriistad...faas kirjutas:Huvitav kas teil on pillid taadeldud mõõteriistad ?
Hm täitsa huvitav kas T90 annab tõesti nii sita signaali seal Digi TV paketi peal sul ju Inverto Black Ultra pead ka mul Triax 90-ga on seal Digi TV paketis need transpondrid ükski mitte alla 12,0dB,tõsi küll mul 8700-s ka sees klooni tüüner originaal Alps 401-ga oleksid vist natuke madalamad signaalid,aga ikkagi miks nii vähe või ei pigista see vanake DM 8000 sealt suurt midagi välja,huvitav oleks teada mida faasil seal transpondite peal näitab signaalitugevuseks...Henkka kirjutas:Jüris T-90 antenniga, DM8000 näitab Acasa TV puhul 8,9 dB ;mussoon kirjutas:Digi Tv pakett.
Cartoon 8,6 dB,
DIGI FILM 8,4 dB
Digi Sport 3 13,2 dB ...
Tõtt öelda ei viitsi rohkem vahtida... vat ei huvita mind see Digi TV pakett
Mingi tuttuus Dreamboxi mudel on müügile ilmunud ? Või on see DM7080 ?mustkass kirjutas:... tõsi küll mul 8700-s ka sees klooni tüüner originaal Alps 401-ga ...