Millist tüünerit osta????
Millist tüünerit osta????
tere
Et selline küs.Millist tüünerit peaks nagu ostma et näha nüüd neid kanaleid mida humaxi pealt enam ei näe N:prantsuse kanaleid.Et ma nagu algul tahtsin osta endale samsungi (isegi ei mäleta millise Hind 2900)ja siis lugesin siit kuskilt,et nende aeg hakkab kah otsa saama?Aga kahjuks pole nagu nii palju raha et osta dreamboxi:(
tahaks mingi 2000-3000 eek-iga hakkama saada!!!
Mis te soovitate????
Et mul just mure selle NBA-ga:(..seda enam ei näe Humaxi pealt)
Äitähh
Et selline küs.Millist tüünerit peaks nagu ostma et näha nüüd neid kanaleid mida humaxi pealt enam ei näe N:prantsuse kanaleid.Et ma nagu algul tahtsin osta endale samsungi (isegi ei mäleta millise Hind 2900)ja siis lugesin siit kuskilt,et nende aeg hakkab kah otsa saama?Aga kahjuks pole nagu nii palju raha et osta dreamboxi:(
tahaks mingi 2000-3000 eek-iga hakkama saada!!!
Mis te soovitate????
Äitähh
kui saad 3K välja käia, siis pane pisut (ca 0,5K) juurde ja sebi omale DB500 , see suure DB väikevend 
"Mitte suurus pole oluline!"

"Mitte suurus pole oluline!"
DVB-S: DM7020HD OpenATV ja DM920UHD OpenATV - 30W/1W/5E/9E/13E/16E/19E/23E/36E (DiSEqC 1/10 SW101D); PULT: Logitech Harmony ONE - HELI: DENON1910 - PILT: 50" PHILIPS UHD TV.
Re: Millist tüünerit osta????
Sa teine kord ütle et VA-ACE -ga tegu siis neid soovitusi et sinna CAM panna vähemalt ei tule. Kuid küsimus oli teine et milline on kõige parem mille 2-3 tonniga kätte saab. Et tüünerit soovitada peaks olema kõiki erinevaid proovinud ja tegelikult on küll et ega selliseid tavakasutajaid pole. Kui sa humax-ga harjund oled siis sellel firmal on ka uuemaid pille suht soodsate hindadega. Tasub vaadatata et korralik CAM sees oleks (näit con** või mõni universaalne) ja kasuks tuleks tühi CI kuhu saad tulevikus midagi juurde panna. Selliseid riistu leiad internet poodides suht soodsalt Ise sai lõunamaal käies üks Star tüüpi suht tundmatu riist juurde ostetud. Hind oli alla 2tonni aga sees mingi universal +2vaba CI-d. samas kui mingi kood public on kohe ka uus soft netis üleval pane ainult kaabel külge ja lae sisse. Ja lahti teeb kõike mille jaoks koode saada NBA+ ilma probledeta ka con**-le sai pildi ette. Koode saad ka ise puldiga sisse toppida. Ainuke proble on subakatega neid tahab näidata ainult ühte rida ja ei taha lasta sub.-i keeli valida. Odavamatest firmadest mis ka siin levinud on Kaon -i omad mis peaks umbes sarnased olema. Humax-it või sammut on muidugi selle pärast parem osta et neil on supporti nii foorumites kui ka firma enda poolt rohkemjordan kirjutas:Et selline küs.Millist tüünerit peaks nagu ostma
Äitähh
VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
Re: Millist tüünerit osta????
gasth404 kirjutas:Sa teine kord ütle et VA-ACE -ga tegu siis neid soovitusi et sinna CAM panna vähemalt ei tule. Kuid küsimus oli teine et milline on kõige parem mille 2-3 tonniga kätte saab. Et tüünerit soovitada peaks olema kõiki erinevaid proovinud ja tegelikult on küll et ega selliseid tavakasutajaid pole. Kui sa humax-ga harjund oled siis sellel firmal on ka uuemaid pille suht soodsate hindadega. Tasub vaadatata et korralik CAM sees oleks (näit con** või mõni universaalne) ja kasuks tuleks tühi CI kuhu saad tulevikus midagi juurde panna. Selliseid riistu leiad internet poodides suht soodsalt Ise sai lõunamaal käies üks Star tüüpi suht tundmatu riist juurde ostetud. Hind oli alla 2tonni aga sees mingi universal +2vaba CI-d. samas kui mingi kood public on kohe ka uus soft netis üleval pane ainult kaabel külge ja lae sisse. Ja lahti teeb kõike mille jaoks koode saada NBA+ ilma probledeta ka con**-le sai pildi ette. Koode saad ka ise puldiga sisse toppida. Ainuke proble on subakatega neid tahab näidata ainult ühte rida ja ei taha lasta sub.-i keeli valida. Odavamatest firmadest mis ka siin levinud on Kaon -i omad mis peaks umbes sarnased olema. Humax-it või sammut on muidugi selle pärast parem osta et neil on supporti nii foorumites kui ka firma enda poolt rohkemjordan kirjutas:Et selline küs.Millist tüünerit peaks nagu ostma
Äitähh
Kui ma tahan VIASATI näha HUMAX VA-ACE-iga siis kas see on võimalik?Ma suht võhik selles asjas