Astra 2G Europe beam,
Keep It Country ( (50330) - 11082H, SR22000, FEC5/6, DVB-S/QPSK, FTA

Mul tigekala postituse päeval mõnda aega näitas pilti toodud sagedusel ja siis kadus ega ole siiani tagasi tulnud.tigekala kirjutas:Henkkale...
Astra 2G Europe beam,
Keep It Country ( (50330) - 11082H, SR22000, FEC5/6, DVB-S/QPSK, FTA
See veateade = valitud kanalit enam pole antud sagedusel.sanders kirjutas:Veateade ekraanil ütleb "Valitud kanalit ei leitud (SID-i ei leitud PAT-st)"
Viljandimaal need euroopa kiire transpondrid mul VU+ tüüneriga 65-72% momendil pann 1,8 otsefookus.AnaloogTV kirjutas:Oskab keeghi lõuna osariikides öelda (Tartu, põlva võru maakonnas) Kas 28.2E pealt miski 90/110 taldrikuga saab need kätte. Tean, et jupp aega tagasi, kui FEC veel 2/3 oli, sai need kenasti kätte.
2E 11934V
2E 12110H
2F 12148H
2F 12188H
Vihmaga vist väga ei eeldaks aga kena/pilves ilmaga
Nojh viljandimaal ja 1.8 taldrik... Tean, et pärnumaal ikla lähedal igal juhul tulevad ludinal 90 taldrikuga.mustkass kirjutas:Viljandimaal need euroopa kiire transpondrid mul VU+ tüüneriga 65-72% momendil pann 1,8 otsefookus.AnaloogTV kirjutas:Oskab keeghi lõuna osariikides öelda (Tartu, põlva võru maakonnas) Kas 28.2E pealt miski 90/110 taldrikuga saab need kätte. Tean, et jupp aega tagasi, kui FEC veel 2/3 oli, sai need kenasti kätte.
2E 11934V
2E 12110H
2F 12148H
2F 12188H
Vihmaga vist väga ei eeldaks aga kena/pilves ilmaga
Mul on koguaeg õige nimega olnud, nii ligi nädal tagasi kui ka eile õhtul, isegi parameetreid pole muudetud, sest pilt tuli kohe ja uut otsingut tegema ei pidanud, seega jääb segaseks, miks Kingofsat-i lehel see kanal neljapäevase seisuga on? Äkki tõesti vahepeal oli edastamisel katkestus, mida kajastas ka vastav leht, ei tea. Ma kahtlen, kas Viakaka box suudab automaatselt 28E kanalite parameetreid muutasanders kirjutas:tegin uue otsingu sellele transponderile ja ikka ei ole pilti. Lisan kanaliinfo pildid ehk saab selgust
Edit: korras, selle numbri 50330 all ei ole, aga kanali õige nimega on täitsa olemas
Pigem on probleem Sinu vastuvõtjas... Aga jummala õige tähelepanek - kanali pilt on ikka nii sitt et kohe on sitt...sanders kirjutas:... kuna ma selle kanali kehva pilti eriti ei vaata, lasen vahetevahel ainult muusikal taustal voolata.
Edit: vaatasin vahepeal muid asju ja kui tagasi kanalile läksin oli korras. Millest selline anomaalia võib tekkida, et aegajalt pilt maha jääb?