Tere.
Oman LG 49UH7707 telekat ja digiboksist kopp ees. Kuna aga minu telekale soovitati ci+ moodulit, siis uurisin STV-st järgi, et kas neil on pakkuda.
Rakvere esinduses neid ei ole ja ei osata öelda millal tulevad, samuti ei osanud klienditeenindaja öelda millist ci+ moodulit nad siis kasutavad, et saaks ise internetist uurida sobiv välja.
Kirjutasin ka tehnilise poole pealt emaili neile, aga jumal teab millalt sealt vastus tuleb.
Seega ehk oskab keegi ise täpsemalt rääkida millise firma ci+ moodul sõiks sobida STV kaardiga?
Ci+ moodul ja STV?
Re: Ci+ moodul ja STV?
Kui STV kaart on tavaline, siis pole ka plussiga moodulit vaja. Hakkab CI-moodul ka tööle.
Vot seda ma isegi ei tea, iseenesest pole mul mingeid HD-kanaleid tellitud, seega ehk tavaline jah?Scott kirjutas:Kui STV kaart on tavaline, siis pole ka plussiga moodulit vaja. Hakkab CI-moodul ka tööle.
Peab uurima.
- peeter3000
- Digivanake
starman annab küll tasuta (toimiva) mooduli, huvitav miks stv ei peaks andma..?
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Ta ju kirjutas teema avamisel -peeter3000 kirjutas:starman annab küll tasuta ( toimiva) mooduli, huvitav miks stv ei peaks andma... ?
STV DVB-C teenus on veidi odavam kui Starmani oma, aga see firma on kohalike muukeelsete omanduses.eumex kirjutas:Rakvere esinduses neid ei ole ja ei osata öelda millal tulevad, samuti ei osanud klienditeenindaja öelda,
millist ci+ moodulit nad siis kasutavad...
Just sellepärast ongi täpselt nii nagu eumex kirjutab : Sealt võib ükskõik - mida ja krt teab - millal, ootama jäädagi...
Ühesõnaga, need vennad seal - on siiamaani sügavas ja arenened sotsialismuses.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- peeter3000
- Digivanake
siis peab ju operaatorit vahetama.. 

DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Teenusepakkuja vahetus jääb puhtalt hinna tõttu ära, sellise raha eest internet ja tv on minu jaoks piisav.
Käisin täna ja võtsin stv-st ligi tavalise ci mooduli tasuta, kõik toimib aga...
Ainuke viga on see, et kanalite vahetus on jube aeglane, näitab, et otsib signaali ja kohati võib pildi ette võtmine ligi 30s aega võtta. Peab uurima milles asi võiks olla.
Käisin täna ja võtsin stv-st ligi tavalise ci mooduli tasuta, kõik toimib aga...
Ainuke viga on see, et kanalite vahetus on jube aeglane, näitab, et otsib signaali ja kohati võib pildi ette võtmine ligi 30s aega võtta. Peab uurima milles asi võiks olla.
Sellise raha eest, pole teenusel väga vigagi...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix