Tänan aususe eest ja selle eest, et oled üsna ebamugavas olukorras.satik kirjutas:Sellega on nüüd niisugune lugu et... ei olnud teil see OFF -vägagi ON oli. Deinterleissimata pilt VLC playeriga näeb tegelikult päris teistmoodi välja.......indrekp kirjutas:PS. deinterlace oli pildi tegemisel off seega saag jäi ilmselt liikumistele sisse. püüan teinekord pareminisatik kirjutas:... HD või mis, aga ometi on pandud pildil Kaljuveeri müts nagu villane saag peas
Tulenedes eelnäidatust, olen ma ebamugavas olukorras, kus ma ei saa öelda muud kui et indrekp lihtsalt valetab suud silmad täis. Ei saa tuua ka õigustuseks puuduvat tehnilist taipu tema puhul. Kahju!
Nimelt VLC player by default ei aktiviseeri deinterlace valikut. Käivitasin Kanal2 striimi ning tegin mõned shotid.
Kiired liikumised (mehed suuskadel, nagu ka sinu piltidel) olid kammi täis ja tegin lihtsalt mõne staatilise pildi meestest laua taga. On loogiline see, et pilt läheb kammi kiiretel liikumistel ehk siis ainus asi mis laua taga kiiremini liikus oli meeste pead mille servad päris kindlalt kammi kisuvad. See on siis selgitus.
Pole nagu mingit mõtet valetada, räägime asjadest ikka nii nagu on, ega me poliitikud riigikogus ei ole. Samas nõustun, et tehnilist taipu on mõnel isikul rohkem või vähem.