Hübriidtelevisioon ehk HbbTV
Re: Hübriidtelevisioon ehk HbbTV
Hetk tagasi katsetasin ja mina E25 signaali kätte ei saanud. On ta ikka DVB-T?
On DVB-T, iseasi, millistel mastidel seda edastatakse, selle kohta info puudub. Tallinnas Nõmmel vaatan traadijupiga.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Nojah, mulle Lääne-Eestisse ei levi, aga samas Nõmme raadio isegi tuleb otse raadiosse sisseDijital kirjutas:On DVB-T, iseasi, millistel mastidel seda edastatakse, selle kohta info puudub. Tallinnas Nõmmel vaatan traadijupiga.

Ei taha Sulle midagi pahasti öelda, aga Sinule peaks ometi teada olema raadiolevi vahe FM diapasooni ja UHF diapasooni vahel...Sombi kirjutas:Nojah, mulle Lääne-Eestisse ei levi, aga samas Nõmme raadio isegi tuleb otse raadiosse sisseDijital kirjutas:On DVB-T, iseasi, millistel mastidel seda edastatakse, selle kohta info puudub. Tallinnas Nõmmel vaatan traadijupiga.
See siis Sinu jabura võrdluse kohta UHF Ch 25 ja FM Nõmme raadio osas

Ning veel teadmiseks - DigiTV nõuab oluliselt paremat S/N suhet võrreldes tavalise FMiga... Kui on vaja, siis saadan Sulle vastavad õppematerjalid, millega saad ennast harida.
Loll olla on ikka loll küll aga sellest saab hariduse abiga üle...

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Muidugi tean seda vahet, aga Nõmme raadio oli võrdluseks toodud lihtsalt sellepärast, et ta on Tallinna raadiotest kõige viletsama leviga (vähemalt lääne-edela suunal) ja samas Soomes pidi E25 olema tugevam ülejäänud Tallinna MUX-idest (sellest oli juttu mõned postitused varem).Henkka kirjutas:Ei taha Sulle midagi pahasti öelda, aga Sinule peaks ometi teada olema raadiolevi vahe FM diapasooni ja UHF diapasooni vahel...
See siis Sinu jabura võrdluse kohta UHF Ch 25 ja FM Nõmme raadio osas
Kelly Sildaru sõidud Aspeni X-Mängudel jõuavad järgneval kolmel aastal Delfi TV vaatajateni
Delfi TV otseülekannete kava Aspeni X-Mängudel (Eesti aja järgi):
Delfi TV otseülekannete kava Aspeni X-Mängudel (Eesti aja järgi):
Laupäev (28.01.)
Meeste freestyle suusatamise pargisõit (algus kl 20.00)
Naiste lumelaua pargisõit (kl 22.15)
Snowmobile freestyle võistlus (kl 00.00)
Naiste freestyle suusatamise Big Air (kl 3.15)
Meeste freestyle suusatamise Big Air (kl 5.30)
Pühapäev (29.01.)
Naiste freestyle suusatamise pargisõit (kl 19.00)
Meeste lumelaua pargisõit (kl 21.00)
Snowmobile parima triki võistlus (kl 23.00)
Alati annab endal midagi ära teha!
- rootsikunn
- Digivanake
Golden media triplexil lakkas täna HBB töötamast,kas on keegi teadja mis viga või nokkis ise vale nuppu?!
ise oled näppind, mu triplexis töötab.
Lülita HbbTV seadetes korra välja ja siis sisse tagasi. Küll ta tööle hakkab.marit kirjutas:Golden media triplexil lakkas täna HBB töötamast,kas on keegi teadja mis viga või nokkis ise vale nuppu?!
Ikka seda vana head restarti tasub kah teha seadmetele vahepeal...paari aasta eest vu zerodel olenemata imagest sarnane jama oli (bh ja vti puhul vist oli ainsana korras).N kirjutas:Lülita HbbTV seadetes korra välja ja siis sisse tagasi. Küll ta tööle hakkab.marit kirjutas:Golden media triplexil lakkas täna HBB töötamast,kas on keegi teadja mis viga või nokkis ise vale nuppu?!
HD51+30W,27.5W,0.8W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,28.2E,36E
Lülita HbbTV seadetes korra välja ja siis sisse tagasi. Küll ta tööle hakkab. Küsimus selles et mis nupuga saab restari teha? Vabandan ette et olen selle tehnika pealt nõrk!!!
HbbTV saad ilma restardita lülida nõnda:marit kirjutas:Lülita HbbTV seadetes korra välja ja siis sisse tagasi. Küll ta tööle hakkab. Küsimus selles et mis nupuga saab restari teha? Vabandan ette et olen selle tehnika pealt nõrk!!!
puldilt MENU - System - Miscellaneous Settings - Hbbtv/Airplay Setting - HBBTV Disable - Exit
Pärast Enable tagasi. Triplexil on komme aegajalt HbbTV "ära kaotada".
Aitüma N,kõik töötab jälle ja tervist Sulle!