Tulevaste põlvede jaoks natuke infot. Kuna vist hetkel keegi teine peale tigekala( juba vana kala, ei vaja seda infot) seda tüünerit siin ei kasuta, siis väike monoloog
Testisin erinevaid image´sid, lühikokkuvõte, väga detailidesse ei lasku. See ikkagi kokkuvõttes maitse asi, kes mida heaks peab

Proovisin läbi atv, nfr, satdreamgr, eight, pbnigma ja hdf softid.
atv- üsna lihtne, nagu atv ikka. Jookseb kiirelt, pilt hea, kõvaketta tunneb ära, mootori ka, softcam töötab.
nfr- oli vist pli põhine, ei olnud nii kiire, kuidagi natuke aeglasem menüüdes ja kanalites käimine, pilt tundus natu kahtlasem
satdreamgr- pluginate ja vidinate poolest minu arust kõige stabiilsem, kuigi sisaldab palju kreeka staffi, mida meie siin vist väga ei vaja, pilt ok
eight- lihtne tühi image, kõik toimis, jättis hea mulje, üleliigseid vidinaid ei olnud, pane peale mis tahad, pilt samahea nagu atv-l
pbnigma- teistmoodi, menüüde ülesehitus kõikidest teistest mõnevõrra erinev, oleks jätnud peale, aga minu teatud pluginad ei toiminud
hdf- toimib hästi, väga palju lisasid kaasas ja ka oma "softi" paneel
Selline kerge jutt, võib olla abiks image valikul, kui keegi kunagi seda vahetada või valida soovib. Kõik eelnev puhtalt minu subjektiivne arvamus.
Ise olen momendil eight-i ja hdf-i vahel, eks näis.
65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor