Just - uhkes üksinduses. Aga kui uusi kumeraid/nõgusaid mudeleid ei toodeta...h6bekuul kirjutas:Istud raadiuse keskpunkti ja vaatad üksi ?
Tegelikult ma juba tean - millise OLED TV ostan... Aga ootaks siiski veel Peeter kolmtuhat arvamuse ära.
Just - uhkes üksinduses. Aga kui uusi kumeraid/nõgusaid mudeleid ei toodeta...h6bekuul kirjutas:Istud raadiuse keskpunkti ja vaatad üksi ?
Ostan kas - LG OLED55C7V või kui LG OLED65C7V saab kätte kuni nelja tuhandega, siis ostan selle.mustkass kirjutas:Mis mudeli siis ostad ?
Vaata ise on ka W seeria olemas,tõenäoliselt mida kõrgem seeria täht seda asjalikum nagu philipsil numbritega 9 kõige parem,aga uuemad mudelid kindlasti täiuslikumad,kas ka silmaga näha ma ei tea OLED on OLED pilt on kindlasti kõigil perfektne eks neid lisavidinaid mis pilti veel täiustavad on uuematel täiustatud.tigekala kirjutas:Ma ei teagi - et E seeria üldse olemas on... Siin anti viiteid ainult C seeria kohta...
Siin peaks paremini hindadest aimu saama. http://www.hinnavaatlus.ee/products/Kod ... id/980585/tigekala kirjutas:Ostan kas - LG OLED55C7V või kui LG OLED65C7V saab kätte kuni nelja tuhandega, siis ostan selle.mustkass kirjutas:Mis mudeli siis ostad ?
PS. Tõsiseks ostmiseks läheb kuskil kuu aja pärast. Küsisin lihtsalt teilt kõigilt nõu, et - võib olla on midagi uuemat juba saadaval...