Cam moodul
Cam moodul
Kas neid saaks panna sööma elisa conax kaarti? Kas on võimalik softi muuta?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Re: Cam moodul
Vastus on EI. Viascess ja Conax on ikka väga kaugel üksteisest, nagu siga ja kägu. Selle Astoni vöib samuti muuseumisse viia.
Astoni moodulist tee tagumisest küljest pilt. Võib saada, võib mitte saada.
Scott kirjutas:Astoni moodulist tee tagumisest küljest pilt. Võib saada, võib mitte saada.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Sama moodul, aga telekas ega boks ei tunne seda äragi. Ei saagi proovida 

Osasid Astoneid sai ümber progeda Conaxiks mul on selline see oli nagu multimoodul võttis avas omal ajal 5-6 kodeeringut.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

telekas tuntis ära cam mooduli. Kui ei sa siis läheb koleksiooniScott kirjutas:Sama moodul, aga telekas ega boks ei tunne seda äragi. Ei saagi proovida
Based on the Philips 8051XA microcontroller
( P/N : 901205 ) Ver. 01.05 , softcell Ver. 2.09 , (nota: flashable a single time)
( P/N : 901275 ) Demux Ver. 01.06 , softcell Ver. 2.09 , non-flashable
Pane kollektsiooni
( P/N : 901205 ) Ver. 01.05 , softcell Ver. 2.09 , (nota: flashable a single time)
Pane kollektsiooni

Aston -i modulist ma sellist varianti ei mäleta, küll oli aga irdeto moodul mida andis progeda allcam -iks.mustkass kirjutas:Osasid Astoneid sai ümber progeda Conaxiks mul on selline see oli nagu multimoodul võttis avas omal ajal 5-6 kodeeringut.
oli oli,humax mul selline praegugi alles.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

tore siis ,kui on allesmustkass kirjutas:oli oli,humax mul selline praegugi alles.
Mul P/N 901274 rev1.2.faas kirjutas:Based on the Philips 8051XA microcontroller
Aga sellel on mingi viga, boks hakkab initsialiseerima ja ütleb, et ei tunne ära, telekas jääb CI menüü üldse halliks.
Miks telekas ei tunne conax neotion cam ära? Pean mõne teise tv proovima
Uus teler ei pruugi nii vana moodulit tarkvaras toetada.
Võid proovida koos vaatajakaardiga. Mul on 2004. aasta Conaxi moodul, mooduli menüü jääb halliks, aga ZUUMi ja CD kaarti sellegipoolest loeb. Hotswapi ei toeta, moodul kaardiga tuleb enne ühendada ja siis teler sisse lülitada.
Võid proovida koos vaatajakaardiga. Mul on 2004. aasta Conaxi moodul, mooduli menüü jääb halliks, aga ZUUMi ja CD kaarti sellegipoolest loeb. Hotswapi ei toeta, moodul kaardiga tuleb enne ühendada ja siis teler sisse lülitada.
Ok proovin siis maal teise teleka peal kas toimib? Moodul peaks olema aastast 2013 pärit