Kui foorumlastest keegi hetkel Kukut kuulas/kuulab siis pagana hea näide, kui kõvasti tulevad reklaamid.. !!! Midagi neil sassis ehk kl 17-stele uudistele tuli peale (ehk mängis samaaegselt) reklaam + järgmine saade..

Ei usu, et kõik (võõra raha suvaliselt ümberjagajaid) sotse mittesallijad kohe EKRE toetajad on.officer kirjutas:...eeltoodu postituse autori mõttemaailmast (ilmselt EKRE tulihingeline toetaja,sry!) arusaada üritades, on mul tõsiselt kahju, et ma ei oma meditsiinilist haridust (olgugi, et ema oli mul apteeker)
Kas see foorum peab ikka olema ideoloogiline (peldiku)sein
Kas üks postitus muudab terve foorumi peldikuseinaks? Päriselt?officer kirjutas:...eeltoodu postituse autori mõttemaailmast (ilmselt EKRE tulihingeline toetaja,sry!) arusaada üritades, on mul tõsiselt kahju, et ma ei oma meditsiinilist haridust (olgugi, et ema oli mul apteeker)
Kas see foorum peab ikka olema ideoloogiline (peldiku)sein
Kust see 40% poolt ja 60% vastu pärineb?satik kirjutas: Mul on häbi et Eesti astus eurokolhoosi läbi 40%poolt ja 60 %vastu küsitluse, sõites nii üle oma enda rahva arvamusest.
Jne. jne.
Vahel on tore vaadata ajalukku. Sellest siis üks küsimus lugupeetutele - mida ütlesid vanad kreeklased inimese kohta, kes ei võta osa poliitilisest elust ja tegeleb ainult oma privaatsfääri kuuluvate asjadega...?
Et lugupeetud ei ole viitsinud nuputada, siis annan vastuse... mis mõnel juhul ei olegi üllatav.satik kirjutas: üks küsimus lugupeetutele - mida ütlesid vanad kreeklased inimese kohta, kes ei võta osa poliitilisest elust ja tegeleb ainult oma privaatsfääri kuuluvate asjadega...?