Ühe võid kirja pannavanemleitnant kirjutas:Huvitav, kui palju tänasel päeval selliseid telekaid üldse kasutuses on, millel puudub kaardimooduli pesa?

Ühe võid kirja pannavanemleitnant kirjutas:Huvitav, kui palju tänasel päeval selliseid telekaid üldse kasutuses on, millel puudub kaardimooduli pesa?
Pane valge taust ja vaata, kui palju sissekõrvetatud ala on.Henkka kirjutas: Mul ürgaegsed Panasonic plasmad , üks 42" ja teine 50". Kusjuures ilus on see et mõlemal Panasonicu plasmal on pilt siiamaani väga OK (minu arvates, IMHO)
Ma ei tea - kas angry teab, aga mina tean...satik kirjutas:Nüüd aga tekib olukord kus isik võib olla parasjagu mis sugu tahes, näiteks sm.ossinovski armust võiks meil Eestis
lausa kaks korda aastas sugu vahetada...
Mis puutub nüüd nn allika tõsiseltvõetavusse, siis kas angry teab nimetada mõnda allikat mis on tõesti erapooletu
ja tõsiseltvõetav ? Kesknädal vms ?
Krt, mind ajab kõige rohkem närvi see, et kus nüüd õigusi taga ajavad feministid on kui naissportlastele jalaga munadesse saab anda. Muidu kaagutavad pidevalt tühja nagu munelt tulnud kanad.satik kirjutas:Ma eeldan, et tänaseni ei tehtud analüüside abil sugu kindlaks seetõttu et see oli nagunii juba dokumentides kirjas, senini oli see siiski nagu vääramatu määratlus milles ei kaheldud. Nüüd aga tekib olukord kus isik võib olla parasjagu mis sugu tahes, näiteks sm.ossinovski armust võiks meil Eestis lausa kaks korda aastas sugu vahetada, siis olukorras kus sugu ei analüüsita/tõestata, tekivad ootamatud võimalused neile kes ausat mängu ei austa. Seisneb see füüsilises üleolekus ja see ei muutu kuidagi sellest sõltuvaks kelleks isik end ise mingil hetkel oma ajus peab.
kui pole sisu, siis nagu polegi millegi eest raha küsida, veel vähem HD eest.indrpo kirjutas:võtan kava ette ega muud sealt polegi kui kordussaated ja see netiporgand ja hujoobina youtuuber.
mis teha, pole raha, pole sisu pole vaatajaid.. vähemalt ei küsi HD eest lisaraha nagu tv3