Boksis võid resot muuta pane näiteks 720p teine asi see boks vajab enda hdmi kaablit mis tal komplektis on muidu ei pidavat töötama normaalselt üldiselt toores veel osta ootaks veel mõni aeg siis parandavad vead äraandreskull kirjutas:No vat,ongi nii,et igaühel oma mure. Ka mul oli nii,et lõi pildi mustaks,negu seal foorumis kirjeldab. Jäi ka pilt seisma. Et äkki saate mõne nipi anda,millele tähelepanu pöörata,et mingeid anomaaliaid ei juhtuks. Ei tahaks,et teleri tarkvara vms.tuksi keerabTeleriks siis lg 55sk 7900.
Ei skaleeri ta midagi ära selle õnge mine kui algmaterjal on ikka sd siis sitast saia ei tee ja Telial veel uhd kanaleid paketis pole pane esialgu kõige lahjemad pildiseaded ja vaata mis teeb kui 0000 toimetab peab ka sinul näitama või on boks kutu teine asi proovi telekal mõnd teist hdmi sisendit need on ka seal erinevad minuteada.andreskull kirjutas:Panin reso 1080 peale,kuid siis boks enam üedasi ei toimetanud. Siis paningi vana asja tagasi. Aga ma vist ikkagi üritan veel. Kuna sai lugeda Telia digitargast,et uus Arris suudab skaleerida sd ja hd signaali uhd-ks,hakkas asi mind huvitama. Kes ei tahaks siis kristallselget pilti vaadata,nagu artiklis öeldakse. Aga kas panen nüüd selle sama,või lähen esindusse ja vahetan boksi ära,pole veel otsustanud
LG ja Arc ongi probleem, eriti kui jubinaid rohkem taga. Mitte kunagi ei tea, kas suvatseb tööle hakata või mitte.sanders kirjutas:Tellisin Xiaomi Mi Box S TV 4K.
Kõik kena, aga keeras teleri heliseaded kuhugi pimedasse kohta. Nimelt ei tule muid seadmeid (LG teler, Vu+ ja Arris, Denoni ressiiver) kasutades heli enne läbi, kui Mi Box ka sisse lülitatud. Ehk keegi oskab öelda, mida ma peaksin Mi Boxi seadetes muutma?
Nii palju veel, et Arris ja Mi Box on HDMI kaabliga teleka küljes, Vu+ ressiiveri küljes. Ressiiver omakorda HDMI ARC kaudu teleka küljes