Et "pöidlad mõistlikud" oleks, tuleb Delfile teha nõudekiri, kus nõuad et oleks võimalik panna ainult mõistlikut pidi pöidlaid, nii lihtne ongi.
Ma olen aastaid erinevate portaalide kommentaariumides olnud, ja sellist EKRE-trollide, aga pigem ütleks -töllide kommentaaride laviin on ikka ennenägematu. Nad on oluliselt tõhusamalt ajupestud (arvatavasti ka mingil moel kinnimakstud), kui isegi Keskerakonna analoogid. Tatti ja KaKa-t lendab iiveldamiseni. Aga mis teha, kui sa oled vähemus, aga tahad kangesti olla enamus? Kuidagi on ju vaja eetrisse pääseda.peeter3000 kirjutas:miks on kõigil ekret puudutavatel artiklitel delfis sadades komme?
ehk nii kui mainitakse ekret on kommentaarium "punane", kusjuures reformi-oravaid sõimatakse valimatult ja kõigile ekre vastastele kommidele on enamuses "pöial all".
kas ekrekad istuvad 5 läpakat laual ja "tegutsevad"?
samas kui olid ekre suvepäevad, siis oli suht vaikus ning ka "pöidlad" mõistlikult..
Sel laupäeval toimub Moskvas jälle miiting seekord olid linnavõimud sunnitud andma sellele loa. Võimalik osalejate arv on kuni 100 000 inimest.
Kuigi Delfi, Postimees, EPL ja teised avaldavad järjekindlalt iga päev mitu EKRE-t halvas valguses esitlevat artiklit, siis selle tulemuseks on just nimelt konservatiivid eriti tõhusalt ajupestud?kkrahv kirjutas: Ma olen aastaid erinevate portaalide kommentaariumides olnud, ja sellist EKRE-trollide, aga pigem ütleks -töllide kommentaaride laviin on ikka ennenägematu. Nad on oluliselt tõhusamalt ajupestud (arvatavasti ka mingil moel kinnimakstud), kui isegi Keskerakonna analoogid. Tatti ja KaKa-t lendab iiveldamiseni. Aga mis teha, kui sa oled vähemus, aga tahad kangesti olla enamus? Kuidagi on ju vaja eetrisse pääseda.
Selge selge, EKREl endal pole midagi seost oma lollide väljaütlemistega ja kõik teised on lollid ning mõistavad valesti. Uskumatult labane jutt.err23 kirjutas: Kuigi Delfi, Postimees, EPL ja teised avaldavad järjekindlalt iga päev mitu EKRE-t halvas valguses esitlevat artiklit, siis selle tulemuseks on just nimelt konservatiivid eriti tõhusalt ajupestud?