Raadio Relax FM
Raadio Relax FM
Kuula juba neti kautu relax FM
https://relaxfm.ee/1/testraadiorelaxeeesti.html
https://relaxfm.ee/1/testraadiorelaxeeesti.html
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Re: Raadio Relax FM
Hea kuulata! Keegi ei räägi vahele.Supper
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Ole mureta, nii see ei jäärait01 kirjutas:Hea kuulata! Keegi ei räägi vahele.Supper

Mingi 10 minutit viitsisin kuulata, suht sinna starfm-i auku.
Tean alates 17.10.2019 muutub nagu starfmkokku123 kirjutas:Ole mureta, nii see ei jäärait01 kirjutas:Hea kuulata! Keegi ei räägi vahele.Supper![]()
rait01 kirjutas:Tean alates 17.11.2019 muutub nagu starfmkokku123 kirjutas:Ole mureta, nii see ei jäärait01 kirjutas:Hea kuulata! Keegi ei räägi vahele.Supper![]()
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.
See, et vahele ei räägita ei ole minu silmis live meediumil eelis vaid pigem miinus. Kui tahan 100% muusikat, siis kuulan Spotify'd.
See, et vahele ei räägita ei ole minu silmis live meediumil eelis vaid pigem miinus. Kui tahan 100% muusikat, siis kuulan Spotify'd.
Hit fm on minu arust paras saast jaam!TarmoTanilsoo kirjutas:Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.
Polegi aru saanud veel, milline see hea jaam olema peaks sinu arust. Küll on üks saast ja küll on teinerait01 kirjutas:Hit fm on minu arust paras saast jaam!TarmoTanilsoo kirjutas:Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.

õige jaam on metal muusikat mängiv jaamkokku123 kirjutas:Polegi aru saanud veel, milline see hea jaam olema peaks sinu arust. Küll on üks saast ja küll on teinerait01 kirjutas:Hit fm on minu arust paras saast jaam!TarmoTanilsoo kirjutas:Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.
veel toretam oleks kui leviks DAB+ kautu Eestis
Miks Sa siis kuulad seda kui see saast on? Kas meil raadiojaamu vähe on või...rait01 kirjutas: Hit fm on minu arust paras saast jaam!
Kõigi muusikamaitse ei ole teps mitte ühesugune ja kaugeltki mitte Sinu omaga ühesugune; ära sunni oma maitseid teistele kaela

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
ei sunni ja see pärast raadiod eriti ei kuulaZuumbox kirjutas:Miks Sa siis kuulad seda kui see saast on? Kas meil raadiojaamu vähe on või...rait01 kirjutas: Hit fm on minu arust paras saast jaam!
Kõigi muusikamaitse ei ole teps mitte ühesugune ja kaugeltki mitte Sinu omaga ühesugune; ära sunni oma maitseid teistele kaela
vaid netti triimi.bantid metal. Nüüd siis teema lukku!!!!
https://onlineradiobox.com/se/banditmet ... l&played=1
31 viimane eetripäev vist siisTarmoTanilsoo kirjutas:Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.

Vähemalt "reklaam" tundub küll sinna auku
Sellega on vist samuti nii nagu oli TTV'ga - vaatas kogu aeg et ikka kindel olla, on ikka saastZuumbox kirjutas:Miks Sa siis kuulad seda kui see saast on? Kas meil raadiojaamu vähe on või...rait01 kirjutas: Hit fm on minu arust paras saast jaam!

onki tore uutiskokku123 kirjutas:31 viimane eetripäev vist siisTarmoTanilsoo kirjutas:Üks minut kuulamist ning asi selge - nii kui Hit FM lõpetab, nii lahkub 103,0 MHz ka minu raadio kiirvaliku nimekirjast.![]()
Vähemalt "reklaam" tundub küll sinna auku

Näib, et sooviti endale optimistlikult suuremat leviala ja loodeti, et kui omal ajal musaraadiot spinfm suudeti lüüa siis ehk läheb see ka myhits puhul läbi. Aga sedapuhku ei läinud sedasi.
https://adr.mkm.ee/?id=TJA-JVIS-22455&f ... HBxKYdQo-k
Tahaks huviga näha mis kuradi moodi sai Myhits oma pooleldi salvestatud hommikuprogrammiga ja üheülbalise muusikavalikuga hindeks 9,1 punkti 10-st samal ajal kui hitfm hulga laiema programmi ja muusikavalikuga kõigest 3,9 punkti 10-st
Kuskilt neid otsuseid välja ei kaeva? Vaatasin, et 2014a otsuses oli küll tabel välja toodud kumb jaam mille eest punkte sai
https://adr.mkm.ee/?id=TJA-JVIS-22455&f ... HBxKYdQo-k
Tahaks huviga näha mis kuradi moodi sai Myhits oma pooleldi salvestatud hommikuprogrammiga ja üheülbalise muusikavalikuga hindeks 9,1 punkti 10-st samal ajal kui hitfm hulga laiema programmi ja muusikavalikuga kõigest 3,9 punkti 10-st

Kuskilt neid otsuseid välja ei kaeva? Vaatasin, et 2014a otsuses oli küll tabel välja toodud kumb jaam mille eest punkte sai