4lnb-d 0,9sele pannile
4lnb-d 0,9sele pannile
kas 0,9ne offset kannatab ka 4 pead välja, on kellelgi kogemusi. Eesmärgiks oleks siis 19, 13, 5E ja 1W.
- SahkerMahker
- Edasijõudnu
- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt:
seda puhtust ma küll ei usu igatahesVandu kirjutas:Mul kogemus, 78 offset ja nimetatud positsioonid. Tugeva vee või lumega kippusid nõrgemate transpondrite kanalid ära kaduma, aga selge ilmaga ok. 0,9 offsett peaks küll puhtalt välja vedamna.

- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt:
Nüüd vabandage, aga sellist 0,8m PARABOOLI vaataks isegi Saaremaal, kus 4 LNB-d küljes ja pildid kõigil kanalitel kah ees. Midagi on ikka VÄGA VILTU või keegi hüppab PIKALT ÜLE ENESE VARJU!!!! Ise olen Saaremaalt pärit ja juba seal paljusid võimalusi katsetanud, ka digi ajastul. Õige on see küll et seal-kandis võib 10 cm antenni diameetrist lahutada, AGA 0,8m parabol, 19,2-1,0W ja KÕIK KANALID OK: keegi ikka ajab kõvat luulut, või on minul aeg hobist (ametist) loobuda. Ei väida vastu et on võimalik 0,8m antenniga ka kesk-eestis NEILT SAT-idelt SIGNAAL KINNIPÜÜDA, AGA KÕIK KANALID neilt neljalt positsioonilt 0,78m antenniga kätte, ....................... vastus algab tähega F.
Vabandan ebaviisakuse poolest aga see oli juba JAMA. 0,9 antenn ja 4 LNB-d töötab (ka keskeestis)peale korralikku häälestust. 0,8 ja 4 LNB.d .............................aga .............. !!!!!!!
Vabandan ebaviisakuse poolest aga see oli juba JAMA. 0,9 antenn ja 4 LNB-d töötab (ka keskeestis)peale korralikku häälestust. 0,8 ja 4 LNB.d .............................aga .............. !!!!!!!