Raske uskuda mingi transponder 100% ja teine 0% signaali.
LG telkuga pole võimalik mugavalt sati kaeda ja ilmselt panni veel hullem häälestada.

Omal kodus LG telku st. isiklik kogemus

Siia vist koer maetud ongi. Tegelikult kuni siiani sai edukalt 13E ja 19E vaadatud LG teleritega. Tulid kõik kanalid, mida vaja- selleks et pilt eest kaoks pidi ikka väga tugev padukas või maru väljas olema . Aga häälestatud olid need satid siis dreamboxiga ajal, mil dream veel elus oli. Kuni selle ajani, mil kodus oli CRT telekas, sai kasutatud erinevaid DVB-S tüünereid. Kui ostsin esimesed integreeritud satitüüneritega LG telerid siis läksid digiboksid riiulisse ja juhtmed otse teleritesse, kasutades DiseqC lüliteid. Viimase 12 aasta jooksul olen 2-3 korda vahetanud nii LNB-sid kui ka lüliteid. Kokkuvõttes offsettidega polnud mingit jama. Aga toroidaliga tekkisid.faas kirjutas:
LG telkuga pole võimalik mugavalt sati kaeda ja ilmselt panni veel hullem häälestada.![]()
Omal kodus LG telku st. isiklik kogemus
Kui sa Tallinnas oled/elad, siis saaksin sulle anda Octagon SF 118 tasuta. Mul on neid siin kastis vanast ajast suisa kolm ja kõik on töökorras ja erinevat satid oma kanalitega ka sisse loetud. Piisaks vaid järgi tulemisest......Samuti on pakkuda seisev Kathrein 906 aga seda ma päris tasuta ei anna.Scott kirjutas:Kas boksid on riiulis alles?
Kõlbab ka igivana DVB-S tuuner, sati saad ikka paika.
Mul läks boks katki, panin sajandivahetuse Nokia MM9802S asemele ja näeb kah.
Et siis SIIT SELLEST TABELIST ei skänni vana DVB-S tuuner sisse mitte ühtegi DVB-S2 kanalit, mis on ka arusaadav.Satman79 kirjutas:Ainuke töötav DVB-S tüüner leidis samad kanalid mis telekas.
Sellega otsigi üles kanal NASA UHD - 10727H, SR30000, FEC3/4, DVB-S2/8PSK/HEVCSatman79 kirjutas:... uusim on aasta 2020 UM7050 seeria, millega praegu ka mässan.
Kusagil nii vist on jah tuli vist nii kõige paremini pildid panin et enam vähem aru saaksid kui HB tsentris pann vaatab ikka päris palju allapoole ma täna ei jõudnudki T55 proovida enam homme vaatan kuidas sellega samuti on ta mul eest päris palju paremale poole viltu kuidas sinul kuigi T55 aga peaks ikkagi enam vähem sama olema...Satman79 kirjutas:
Sul Tundub toroidali skew olevat ca 86 kraadi?