Vahel lülitab ennast peale väljalülitamist 5 mindi pärast uuesti sisse - paras jama, kui oled nädalavahetuse kodust eemal ja koju jõudes avastad töötavA teleka
ERR pakub ntx osoonile eesti supakaid - kas neile on võimalik ligi pääseda ka ilma15 liigutuse tegemist?
EElmisel lollil samsal vajutasin 3x subt nuppu ja korras, praegu paras peavalu
samsa tizen küsimused
- aandra
- Õpetaja
- On tänanud: 300 korda
- On tänatud: 55 korda
Re: samsa tizen küsimused
Mul on siiani üks samsa, mida töötoas kasutan ja mis lülitas ennast suvaliselt sisse. See kestis kuni uue softi ilmumiseni. Pane LAN kaabel taélekale taha, konfi võrk ja lase tal softi automaatselt uuendada. Mul kadus see jura siis ära.
Supakad:
Kui kasutad antenni, siis piisab algseadetest supakate paikapanemisest. Kui seal ei viitsi, siis olles kanalil, kus neid soovid, vajuta SUBTITLE nuppu korraks ja noole klahviga valid, milliseid soovid ja siis kinnita ENTER nupuga. Iga kord, olles samal kanalil, jääb see telekale meelde. SUBTITLE nupp on minu teleka puldil kõige alumises reas, parempoolseim.
Kui aga tahad supakaid mingist digiboxist, ei saagi neid telekast seada vaid boxist. Jõudu!
Supakad:
Kui kasutad antenni, siis piisab algseadetest supakate paikapanemisest. Kui seal ei viitsi, siis olles kanalil, kus neid soovid, vajuta SUBTITLE nuppu korraks ja noole klahviga valid, milliseid soovid ja siis kinnita ENTER nupuga. Iga kord, olles samal kanalil, jääb see telekale meelde. SUBTITLE nupp on minu teleka puldil kõige alumises reas, parempoolseim.
Kui aga tahad supakaid mingist digiboxist, ei saagi neid telekast seada vaid boxist. Jõudu!
- mustkass
- Dissident
- On tänanud: 44 korda
- On tänatud: 59 korda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 33 külalist