FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Current Time kanal lisati mux6 peale.
mis sealt vaatata on?
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
- peeter3000
- Digivanake
googis näitas :
ilmselt see: "Current Time TV Channel - Настоящее Время"
ilmselt see: "Current Time TV Channel - Настоящее Время"
Tõlgitud inglise keelest-Current Time TV on venekeelne telekanal, mille toimetus asub Prahas, mille on loonud meediakorporatsioonid Radio Free Europe / Radio Liberty Ameerika Hääle osalusel. Kanalit rahastatakse USA Kongressi toetuste kaudu RFE / RL kaudu USA globaalse meediaagentuuri kaudu. Vikipeedia (inglise)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Muuseas, see on täitsa vaadatav kanal.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Nõus. Päris huvitav ja hariv programm. mulle meeldivad enim endise N Liidu rahvaste kööki tutvustavad saated.tigekala kirjutas:Muuseas, see on täitsa vaadatav kanal.
Kanalit Current Time HD / Настоящее Время HD on võimalik juba ammu vaadata ka positsiooni 13E pealt -
12226V, SR27500, FEC3/4, DVB-S/QPSK, koodivaba / FTA
12226V, SR27500, FEC3/4, DVB-S/QPSK, koodivaba / FTA
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Lätlased on ka FTA vabalevisse mingi TV4 tekitanud.
paluks Läti digi tv räägita seal. viewtopic.php?f=44&t=8748&hilit=läti+digi+tv
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Tere
Kas kellelgi on võimalik Eesti HD kanalitest (ETV,ETV2,ETV+) salvestada mingit lühikest lõiku koos subtiitritega full transport streamina?
Ja siis netti üles riputada, et saaks alla laadida?
Mul on Amiko digiboks, mis ETV HD kanalitel subtiitreid ei näita (mujal näitab). Olen tootjaga suhelnud, nad soovivad saada nendest HD kanalitest subtiitritega pilti full transport stream formaadis, et saaksid analüüsida, mis on Leviral teisiti ja mida oleks vaja firmwares muuta.
Minu Amiko digiboks full transport streami salvestada ei oska. Ehk on kellelgi selline digiboks, mis oskab ja saaks aidata?
Kas kellelgi on võimalik Eesti HD kanalitest (ETV,ETV2,ETV+) salvestada mingit lühikest lõiku koos subtiitritega full transport streamina?
Ja siis netti üles riputada, et saaks alla laadida?
Mul on Amiko digiboks, mis ETV HD kanalitel subtiitreid ei näita (mujal näitab). Olen tootjaga suhelnud, nad soovivad saada nendest HD kanalitest subtiitritega pilti full transport stream formaadis, et saaksid analüüsida, mis on Leviral teisiti ja mida oleks vaja firmwares muuta.
Minu Amiko digiboks full transport streami salvestada ei oska. Ehk on kellelgi selline digiboks, mis oskab ja saaks aidata?
Natuke vale teema, ERRi HD-kanalite jutt on siin https://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=17468 , mäletamist mööda on seal ka see subtiitrite teema läbi lahatud.JaanS kirjutas:Kas kellelgi on võimalik Eesti HD kanalitest...
(Ehk mõni mode tõstab ringi.)
Lühidalt - "viga" on selles, et Levira edastatavatel HD-kanalitel on HD-subtiitrid ja kõik boksid ei saa nendega hakkama. Võiks mainida, mis Amiko mudel? Eestis müüdavad Amikod saavad ERRi subtiitritega hakkama.
Tere! Amiko A3 Combol sama teema, HD-d näitab, aga err-i subtiitreid ei näita. Vanematel krapatsitel see H.265/HEVC puudu vist.
Amiko A3 Combo 1,8m; 1,4m; polarmount 1,2m; polarmount 1,1m
::::::::Tänan kasutajat sarvik, kes küsitud faili tegi ja üles riputas. Minu poolt see teema praegu maas.Scott kirjutas:Natuke vale teema, ERRi HD-kanalite jutt on siin https://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=17468 , mäletamist mööda on seal ka see subtiitrite teema läbi lahatud.JaanS kirjutas:Kas kellelgi on võimalik Eesti HD kanalitest...
(Ehk mõni mode tõstab ringi.)
Lühidalt - "viga" on selles, et Levira edastatavatel HD-kanalitel on HD-subtiitrid ja kõik boksid ei saa nendega hakkama. Võiks mainida, mis Amiko mudel? Eestis müüdavad Amikod saavad ERRi subtiitritega hakkama.
tasuta sd dvb-t tuleb see aasta lõpuks kinni panna. Vaba err levi las jääb dvb-t2 HD DVB-T2 HD err tuleb viia üle mux 1 peale.
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Isand rait01 on juba sama järjekindel, nagu Cato Vanem üle 2000 a tagasi, et Kartaago tuleb hävitada...
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV