Sony DST HD100A
Sony DST HD100A
Kas see toimib Eestis Sony DST HD100A box?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
Re: Sony DST HD100A
See on rohkem kui 15 aastat vana mudel. DVB-T MPEG2.
kuidas MPEG2 näitab HD pilti?
Ma ei saanud pilti ega heli.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
See on sul ju DVB-T, aga vaja oleks T2rait01 kirjutas:kuidas MPEG2 näitab HD pilti?
65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor
HD-pilti saab edastada ka MPEG2 koodekiga, aga seda pole meil tehtud. Kust sa selle boksi üldse said? See on Austraalia boks.rait01 kirjutas:kuidas MPEG2 näitab HD pilti?
Eks ta siit sai selle https://www.osta.ee/sony-digiboks-resii ... kuulutused
jah seald sain. 10 senti eest. Teema lukku.
No näed, ongi Austraaliast. Hoia see boks alles või müü mulle maha, huvitavate ja kummaliste aparaatide kogu täiendamiseks.
- peeter3000
- Digivanake
mul on selline tuttuus dvb-t mpeg2 box, millel on hdmi out
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kui tahad osta ära see box. Kirjuta privaatsõnum.Scott kirjutas:No näed, ongi Austraaliast. Hoia see boks alles või müü mulle maha, huvitavate ja kummaliste aparaatide kogu täiendamiseks.
kas see teeb dvb-t mpeg2HD seignaali?