Kas olen mina ainukene kellel on selline probleem, et kui paned Elamusest midagi pausile ja natukese aja pärast tagasituled, siis on saade jälle ise käima läinud

Ma olen ka mingit jama märganud, aga vist kuidagi nii, et kui see pausile pandud saade vahepeal ära lõpeb, siis viskab reaalaega ja käima?Heyya kirjutas:paned Elamusest midagi pausile ja natukese aja pärast tagasituled, siis on saade jälle ise käima läinud
Ma ei saa küll aru, et oleks aeglane (mul on sama boks). Kas kanalit vahetus, või mis on aeglane? Äppi ei ole ma veel proovinud.Sihi kirjutas:LG telekale on ilmunud Elisa Elamuse äpp ... Olen boksi (UZW4026ELE) aeglase toimimise üle küll sügavalt pettunud ... Kas box või äpp
Ma ei saa küll aru, et oleks aeglane (mul on sama boks). Kas kanalit vahetus, või mis on aeglane? Äppi ei ole ma veel proovinud.[/quote]Sihi kirjutas:LG telekale on ilmunud Elisa Elamuse äpp ... Olen boksi (UZW4026ELE) aeglase toimimise üle küll sügavalt pettunud ... Kas box või äpp
Sel juhul teeb ta sul iga kord alglaadimist. Seda saab seadetes muuta, et kas lülitatakse täiesti välja või ooterežiimi.Sihi kirjutas:sisselülitamine on igav ja pikk protsess. Kuigi tänab mind selle juures, et olen kannatlik elamuste otsimisel