Kas saab panna android tv peale ? Peal on Hiina version.Mi box s 4K
Praegu peal
mi box s
Re: mi box s
Vaheta asukohamaa ja keel Eestiks (loodetavasti see õnnestub), siis vaata edasi.
Settings - Device Preferences - HDMI CEC - nupp Change Language Automatically väja
ja Settings - Device Preferences - Language - English
Minu boxil ei ole Eesti keele valikut. Ei mäleta, ka esmasel lülitamisel oli asukohamaa.
ja Settings - Device Preferences - Language - English
Minu boxil ei ole Eesti keele valikut. Ei mäleta, ka esmasel lülitamisel oli asukohamaa.
Minu omal vaid Hiina keel peal ja muuta ei saa. Google play poodi. Ûhtegi àppi ka tômata ei saa.
DAB+ peab tulema FM asemele. Soola sisse oma FM raadio. ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
setingud ikka inglise keeles?jbl123 kirjutas:Minu omal vaid Hiina keel peal ja muuta ei saa. Google play poodi. Ûhtegi àppi ka tômata ei saa.
kogu menüü on Hiina keeles Ei saa panna Inglis keelt.
DAB+ peab tulema FM asemele. Soola sisse oma FM raadio. ERR SD kanalid kinni panna DVB-T
[quote="jbl123"]kogu menüü on Hiina keeles Ei saa panna Inglis keelt.
Kui üleval paremal setingute ikoonile vajutad, kas selle avanedes ka kõik hiina keeles. Kui mul kunagi oli sees Change Language Automatically, siis muutus avaaken ka hiinakeelseks. Ja kust k...i kohast neid ainult hiinakeelseid kaste tellida saab? Igaljuhul mitte lobsterist.
Kui üleval paremal setingute ikoonile vajutad, kas selle avanedes ka kõik hiina keeles. Kui mul kunagi oli sees Change Language Automatically, siis muutus avaaken ka hiinakeelseks. Ja kust k...i kohast neid ainult hiinakeelseid kaste tellida saab? Igaljuhul mitte lobsterist.
Kas sa oled siin pildi ära muutnud? Kui sulle 03:49, 19 Mär vastasin, oli pildil näha ingliskeelne settingute kast, nüüd enam pole.
muutsin pilti àra. kuna pilt oli vale.
Ei saa muuta keelt Inglis keeleks.
android tv pole siin aisugii. Peal mingine imelik Hiina android
Ei saa muuta keelt Inglis keeleks.
android tv pole siin aisugii. Peal mingine imelik Hiina android
Tee setting lahti ja sealt ka pilt. Mis sa seda avakuva koguaeg esitad
siuke on menu
Palju õnne! Saad jälle jebida. See sobib sulle.
kui ei sa android tv peale siis läheb müükitarvi47 kirjutas:Palju õnne! Saad jälle jebida. See sobib sulle.
Android 6? Kas sellel boxil ei peaks mitte Android TV 9 olema ja pulgal Android TV 11? Tundub mingi Xuiomi box olevat. Kas seal mingit klepsi pole põhja all millest foto teha kus oleks mudel näha?
Sent from my PC using a Keyboard
Triax Unique 0.8W 4.8E 9E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Vu Solo 2/Octagon 918SE
Triax Unique 0.8W 4.8E 9E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Vu Solo 2/Octagon 918SE
pilt põhja alt
https://xiaomipedia.com/p/mi-box-4c/
mudel on MDZ-20-AAhttps://xiaomipedia.com/p/mi-box-4c/