Spoiler!
Ma ei tahaks rohkem seda teemat OTga kuhjata, seega läheb spoilerisse, aga tegin paksuks osa tsitaadist, mida eelnevas tiraadis mõtlesin ja millest te aru ei saanud ega paista ka saavat. Võtate kinni mõnest lausest ja ehitate sinna külge oma peades loodud illusoorse konstruktsiooni, et mina tões ja meeles nii mõtlen. Selle unustate ära, et foorumis arutletakse ja kui on käidud välja mõni mõte, siis võib see olla üldisem teema laiendus ega pea olema jäigalt küsija veendumustega seotud. Nii oli see ka minu poolt algselt mõeldud, aga alustas üks, jätkas teine ning nii see eskaleerus. Sealt ka soovitus pealkirjas toodu juurde tagasi minna. Tõsi, ma pooldan DABi ja FMi ja räägin seepärast neist asjust pooldavalt, aga oponentide argumendid on jäänud tasemele DABi pole vaja, raha raiskamine ja sõja ootamine, mind elektri puudumine ei puuduta/huvita või kesse veel Vikrit kuulab, kui s'tt ventikas. Loeks huviga, kuidas teie eeltoodud teoreetilistes oludes infot saaksite? Seni on ainult vastuplärtsumine ja tsitaatide väljanoppimine, millega rahvastepalli mängida ja täie jõuga vastu virutada (seepärast ma koolis seda mängu vihkasingi). Siit ka usinate õpilaste viide.satik kirjutas:Kle, Scott. Sa loe nüüd oma teksti mõttega uuesti. Ütled et "enam ei tohi üldisemalt arutleda või arvamust avaldada", aga enne just noomisid et "muude edastusviiside lahkamine võiks olla neile pühendatud teemades"... Ja Scott - sõjaks valmistumise jutt on teema konteksti arvestades isegi väga ja väga asjakohane! "Kohe öeldakse et - ise oled selline" ning postitust algasid : "Olete usinad õpilased, jätkake samas vaimus" jne. Vastus minu eelnevale küsimusele (FMi rekviveerimisest) on täiesti olemas, isegi ridade vahelt pole midagi lugeda, aga ei sobinud Scotti ettepandud narratiivi. Mis siis ikka, paneme sobima:Scott kirjutas:Ega mul midagi lisada polegi. Olete usinad õpilased, jätkake samas vaimus ja saate varsti samuti viiekohalise postituste arvu täis.
Siiski niipalju täpsustan, et see siin on DABi jutulõim, muude edastusviiside lahkamine võiks olla neile pühendatud teemades. Nii et sõjaks valmistumise jutt on viidatud aspektis ebakohane.
Üldse, tänapäeval kipuvad inimesed kõike väga isiklikult võtma, enam ei tohi üldisemalt arutleda või arvamust avaldada, kohe öeldakse - ise oled selline. Elu ja olu on siiski avaram kui oma kivi otsast näha on.Screenshot 2023-10-17 at 11.08.53.png
Ja Satik, see 'ridade vahelt' sai sel hetkel emotsiooni ajel just nii kirja pandud, sest sinust oleks oodanud just teema rajal hoidmist, mitte õli tulle valamist. Oskan mina ridade vahelt lugeda, peaksid sa ka oskama, oled ju minust dekaadi jagu vanem.
Tahaks loota, et sellega on kõigil öeldud, mis öelda oli ja jääme algse teema juurde. Kui nii kuidagi ei saa, siis tõsta OT eraldi ja jaurame seal edasi.