kuna forum on ikkagi selline kus vastused kohe ei saa ja mõnikord jääb mõni asi aru saamatuks siis miks mitte teha või kasutada mingit jutukad kus saab iga üks esitada küsimusi otse onlanis jne jne...
jutkaks võiks olla ntx IRC või mis iganes lahendus.
Digi-tv juttuka Ettepanek
Mina kui, laiskuse musternäidis teen ettepaneku selle jutuka lingi tõstmisest foorumi avalehele. Tunnistan kahetsusega, et sinna avalehele satun ma nii kord kvartalis ja seega pole kah sellest teadlik olnud.
Ah jaa, proovisin sinna jutukasse pääseda aga nüüd vist midagi masinast puudu. Tallan Sisene nuppu mille järel avaneb uus aken aga see paistab mulle valge kastina millel sinine (windowsi aken) äär ümber

Ah jaa, proovisin sinna jutukasse pääseda aga nüüd vist midagi masinast puudu. Tallan Sisene nuppu mille järel avaneb uus aken aga see paistab mulle valge kastina millel sinine (windowsi aken) äär ümber

sul vast on Sun Java puudusniff01 kirjutas:Mina kui, laiskuse musternäidis teen ettepaneku selle jutuka lingi tõstmisest foorumi avalehele. Tunnistan kahetsusega, et sinna avalehele satun ma nii kord kvartalis ja seega pole kah sellest teadlik olnud.![]()

http://plugindoc.mozdev.org/linux.html sealt v6ta sun java5.0 ja installi 2ra, p2rast tee symlink /usr/lib/mozilla/plugins kataloogi libjavaplugin_oji.so failile ja asi toimib mozillaga...[/url]
See "jutukas" on tegelikult #sathack.ee IRC kanal SkysNoLimit networkis. Seega ei ole vajadust Javat pruukida vaid installida mõni "päris" IRC klient (näiteks xchat) ja ühineda serveriga denmark.skysnolimit-irc.net. IRCi kasutamine läbi Java appleti on minu meelest ikka rohkem hädavariant.Energizer kirjutas:Njaaah, olen üritanud java tuge oma linuxiboxile installida aga see kuramus ei võta vedu...muidu tuleks ja räägiks ka siin paar sõna onlines