STV digi-kaabli uudised...
STV digi-kaabli uudised...
Kes neid kaabelvõrgu digibokse müüb? STV küll ei müü, nende tehnikapoes Sõpruse 213 imestati, et mis see veel on. Merge ja +- Elektroonika ka mitte. Nokia 9828T ka seda sagedusvahemikku ei võta
Dbox1-e kohta veidi kirves hind...
Ise ostsin kokkuvõttes sama hinnaga Linuxiga dbox2-e Saksamaalt.
Vastuvõtja hinnale lisanduvad muidugi 30 EUR postikulud ja 5,50 EUR + 30 EEK pangaülekande teenustasud. Pangaülekanne jõudis kohale nädalaga, postipakk kolme nädalaga.
http://search.ebay.de/Nokia-dbox-kabel
Kahjuks vaid vähesed müüjad on nõus müüma väljaspoole Saksamaad.
Sat-i variandid on u. 2x kallimad
http://search.ebay.de/Nokia-dbox-sat
Muidu täitsa asjalik vastuvõtja, võimaldab 10Mbit/s etherneti kaudu arvutisse streamida. Sisaldab mänge nagu Lemmings, Tetris, Snake jms.
Ise ostsin kokkuvõttes sama hinnaga Linuxiga dbox2-e Saksamaalt.
Vastuvõtja hinnale lisanduvad muidugi 30 EUR postikulud ja 5,50 EUR + 30 EEK pangaülekande teenustasud. Pangaülekanne jõudis kohale nädalaga, postipakk kolme nädalaga.
http://search.ebay.de/Nokia-dbox-kabel
Kahjuks vaid vähesed müüjad on nõus müüma väljaspoole Saksamaad.
Sat-i variandid on u. 2x kallimad
http://search.ebay.de/Nokia-dbox-sat
Muidu täitsa asjalik vastuvõtja, võimaldab 10Mbit/s etherneti kaudu arvutisse streamida. Sisaldab mänge nagu Lemmings, Tetris, Snake jms.
STV kaablisse on jõudnud HDTV.
Dbox2 pilti ei näidata ei suuda, aga arvutisse streamida laseb...
STV-s käib üks lõputu jukerdamine - Soome kanalid on nagu vahelduvvool ja iga päev uus transponder scan - uued kanalid
386Mhz
<channel service_id="012c" name="Euro1080" service_type="01" />
<channel service_id="0136" name="ASTRA HD" service_type="80" />
<channelname>Euro1080</channelname>
<id>32005e012c</id>
<videopid>301</videopid>
<audiopids selected="302">
<audio pid="302" name="English"/>
<audio pid="305" name="English (AC3)"/>
</audiopids>
<vtxtpid>0</vtxtpid>
Resolution: 1920x1088
Bitrate: 2050 000 bit/s
Aspect ratio: 16:9
AC3 heli ei STV ei edasta.
Dbox2 pilti ei näidata ei suuda, aga arvutisse streamida laseb...
STV-s käib üks lõputu jukerdamine - Soome kanalid on nagu vahelduvvool ja iga päev uus transponder scan - uued kanalid

386Mhz
<channel service_id="012c" name="Euro1080" service_type="01" />
<channel service_id="0136" name="ASTRA HD" service_type="80" />
<channelname>Euro1080</channelname>
<id>32005e012c</id>
<videopid>301</videopid>
<audiopids selected="302">
<audio pid="302" name="English"/>
<audio pid="305" name="English (AC3)"/>
</audiopids>
<vtxtpid>0</vtxtpid>
Resolution: 1920x1088
Bitrate: 2050 000 bit/s
Aspect ratio: 16:9
AC3 heli ei STV ei edasta.
STV - See Teenusepakkuja Vassib
Ostsin siis endale dogiboxi ca 2 nädalat tagasi, kuivõrd analoog pilt oli 100 hertsises telekas nigu kanakaka. Ühe koma viie aastase karjumise peale oskas MASTER öelda vaid, et jahh, signjaal on njõrk, ma pjüüan rjeguljeerida. Ja et kahe nädala pärast peaks muutus (analoogis) näha olema. EI OLNUD. Ostsin boksi, STV veebis lubatud soome kanalitest ei näinud AINSATKI. Ei manuaalse ega automaatse regulli peale. Ainult mingeid krdi rõbalkasid ja draive ja 4 x RTL´ e. Ok eesti kanalidki olid. Siis üks päev tuli ykkonen ja siis kakkonen ja isegi neloneni ja mtv 3 läks nähtavaks. Ülejäänud registreeritud soomlased (sub tv, yle teema etc) muidugi pimedad. AGA - hetkel kolmandat päeva ei ole soomlastest enam haisugi, ei rescannides ega manuaalselt häälestades. STV klienditugi kinnitab, et mjeil on kjõik korras, vjiga on tjeis. Mina neile: minge kuu peale oma jutuga. Nemad: jolgu, master tjuleb. Master tuli, a 4 päeva pärast peale minu KORDUV väljakutset. Aga tuli kui ma tööl olin ja helistas mulle: ALjoo, tut master, võõ dooma? MIna: Net, a zavtra buudu. Tema: ladna, ja zavtra vam pozvanjuu. Zavtra - oli üleüleüleeile. Ja mina maksan ca 90 kõrri kuus pluss hea kvaliteedi lootuses ostetud 1,2 tuhhine humax set top box. Kurat, elu nigu kümme aastat tagasi Levi Kaabliga, aint, et Levi Kaablil ei olnud üldse klienditeenindust....säästis närve vähemalt.
mlline box seda hdtv siis näitab?
et milline box siis hankida, mis näitaks mõlemat tavalist digi kaablis ja neid httv kanaleid ja suudaks ka salvestada?
R
R