joonas kirjutas:
Kui veel täpsem olla, siis "DB = piiratud võimalustega väikese jõudlusega eriotstarbeline arvuti"
Mõned inimesed ütleksid sama ka PC kohta
Ilmselt jätaksid nad selle eriotstarbelise osa ära ja võimalik, et asendaks sõnaga üldotstarbeline e. universaalne. Kehtib nii PC'de kui ka Mac'ide kohta!
MIna omaltpoolt lisaksin et multimeediakeskusena on lauaarvutit täiesti edukalt võimalik kasutada, ka niiviisi et arvuti jõudlust kasutavad eri eesmärkidel 2 kasutajat (üks vaatab videot, teine surfib-mängib möllab.... MInul on praegu selline lahendus, et USB pikendusega on USB wireless hiir telekatoas, 10 m S-Video kaabel jookseb arvutitoast telekasse ja audiokaabel muusikakeskusesse.SAmuti töötavad üheaegselt kaks helikaarti (integreeritud ja PCI).Kahele programmile õnnestus mul ka selgeks teha et nad eraldi kaarte kasutaksid. Mul õnnestus konfigureerida Nvidia kaarti niiviisi et monitoril ja telekal on eraldi ekraanid. Tegemist ei ole primaarse töölaua kloonimisega vaid eraldi 2 eraldi screeniga, mis jagavad ühte hiirekursorit. Ma üritan luua mõlemale hiirele eraldi kursorid, siis oleks üsna hea. Veelgi täiuslikum oleks muidugi kaugjuhtimispult, aga ma ei tea kust sobivat infrapunaandurit saada. eelistaksin USB varianti kuna ei viitsi uut auku seina puurida Com pordi kaabli jaoks. IR juhtprogramme on linuxile olemas, aga asi seisab riistvara taga.
Tänan viidete eest. Ise sobrasin ka ja leidsin et olemas on LINUXI toega PC mak (poola toode) , mis töötab IR-il . EEstis pidavat seda müüma Ordi. Peab uurima, kui kaua ettetellimise tarneaeg on.
See on just see mida ma vajan,kuna tal on USB IR receiver.
Elagu juhtmevabadus!
Energizer kirjutas:... 10 m S-Video kaabel jookseb arvutitoast telekasse ...
Kas keerasid kabla ise kokku või vihjad kus müüakse. Ei suuda kuidagi üle 5m. leida
A-Kaabel. Teevad täpselt nii pika kui ise soovid. Aga üle 10m tavalise varjega ei soovitaks. Selleks, et 10+ meetrit teda teha lasta peaks kasutama väga kallist kaablit.
Energizer kirjutas:... 10 m S-Video kaabel jookseb arvutitoast telekasse ...
Kas keerasid kabla ise kokku või vihjad kus müüakse. Ei suuda kuidagi üle 5m. leida
A-Kaabel. Teevad täpselt nii pika kui ise soovid. Aga üle 10m tavalise varjega ei soovitaks. Selleks, et 10+ meetrit teda teha lasta peaks kasutama väga kallist kaablit.
iCE
Ise ostsin kohalikust elektroonikapoest.Kaabel + Scart adapter kokku läks 150 maksma.