abi televiisori valikul
abi televiisori valikul
Oleks vaja magamistuppa telekat. Nõudmised on laiekraan, soodne hind, mitte "noname". Praeguseks on valida kahe vahel: Philips 28pw5408 ja Thomson 28wr100g. Kui keegi neist mudelitest midagi teab, oleksid kommentaarid teretulnud. Infoks veel nii palju, et Philips maksab 1500eek rohkem.
Netist leitud tootelehed:
Philips
Thomson
Philips
Thomson
GM Spark Reloaded / TD-88 / 4.8E & 0.8W
K-Arvutisalong müüb 30 tollist Thomsoni LCD telekat 15 tonniga.
Või on see ikka veel kallis?
Ma muidugi ei tea, mis need kineskoobiga saiad maksavad?
Või on see ikka veel kallis?

Ma muidugi ei tea, mis need kineskoobiga saiad maksavad?
Viimati muutis tigekala, 14:30, 23 Juul 2005, muudetud 1 kord kokku.
Ei ole K's müüdava LCD'ga tutvunud. Tulevikule mõtlemiseks näen vajadust vaid siis, kui hakkab paistma laialdasem HDTV levik. Hetkel arvan, et kineskoop telekaga näen meie oludes pilti veel aastaid.
Lisaks seab kõiksugusele mõttetegevusele piirid rahakoti ümbermõõt.
Lisaks seab kõiksugusele mõttetegevusele piirid rahakoti ümbermõõt.
GM Spark Reloaded / TD-88 / 4.8E & 0.8W
Sa oled ikka nagu "uskmatu Foma".dreamx kirjutas:Mis on tegemist selle Kartulisalongi Telkul HDTV-ga![]()
Ja vaevalt saab kuskilt 15000.- raha eest 30" true HDTV

Mine ja küsi Kartulisalongist kõigepealt resolutsiooni ja siis ka hinda!

Aga kineskoobil on kindlasti oma eelised LCD ees kui on tegemist HDTV-ga?

Mida ma sulle hambusse jäin,mis ajast HDTV reso on 1280x768 WXGA,kindral sellinetigekala kirjutas:Thomson 30`LCD, resolutsioon 1280x768 WXGA, ühilduvus: PC, DVI, virtual Dolby Surround, NICAM.
Hind 14 490.-. Sellepärast toppisingi, sa vana stagnant!![]()
Pullid vennad olete! Kui autot osta, siis peab viimase peal olema.
Keegi ei kisa (isegi dreamx mitte), et Lada on parem!

Re: abi televiisori valikul
Sorry läbu eest sinu teemas aga äkki moded filtreerivad ärakalamees kirjutas:Oleks vaja magamistuppa telekat. Nõudmised on laiekraan, soodne hind, mitte "noname". Praeguseks on valida kahe vahel: Philips 28pw5408 ja Thomson 28wr100g. Kui keegi neist mudelitest midagi teab, oleksid kommentaarid teretulnud. Infoks veel nii palju, et Philips maksab 1500eek rohkem.
Philips
Thomson

Mida ma sulle hambasse ajan? Sellega näed niipalju kui ta võimeline näitama on.dreamx kirjutas:Mida ma sulle hambusse jäin,mis ajast HDTV reso on 1280x768 WXGA,kindral selline510.- rutsi pärast ei ole vaja rasvast joont siia tõmmata
Aga sinu pakutud kineskoobi saiaga EI NÄE ÜLDSE!

Kuidas te ükskord aru ei saa, et kineskoopide hinnad sellepärast sellised ongi,
et NENDE AEG ON LÄBI!

Mitu korda peab rääkima- siin maailmas pole sellist asja, nagu odav ja hea!
Tahad odavat ja head tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea!

Ja auto koha pealt võtaks kindlasti LADA, ka ilusa sileda plekiga!dreamx kirjutas:...aga telku kohapealt võtaks kindlasti Philipsi,pilt on klaar ja kena vaadata.

OK! Ja nüüd PEACE külamees (dreamx)!
Viimati muutis tigekala, 15:52, 23 Juul 2005, muudetud 3 korda kokku.