dreamx kirjutas:...on kuna vastasel juhul sind vaevalt oleks EUROSATBoarD-ist välja visatud oleks.Aga minaolen seal juba 2 aastat liige.ja keegi ei nurise.
Kus seal keegi saabki nuriseda, kuna sa soome ja inglise keelt ei oska siis pole sa ka kahe aasta jooksul ühtegi postitust teinud. Muidugi, see on ka omaette hea, kuna sellist lolli iba... Kuidas sind üldse televiisoreid müüma lasti, kui sa neist midagi ei jäga? See oli kindlasti mingi komisjoni/vanakraami pood? Eurosatboardist niipalju- olen seal kogu aeg olnud, uue kasutajanime ja uue IP aadressiga (kui ära tuntakse, siis jälle uutega, võta seda arvesse sa jobu). Olen seal põtradele müünud 3 pätsitud Samsat ja 3 Pentat. Aga sina jobu, istud seal vagusi nagu sealauda hiir ja ei julge iitsatadagi kuna oled täpselt sama loll nagu osa sealseid põtru.
Nii, et see jama sinuga ükskord ära lõpeks, siis sinusugusele jobule ma lihtsalt enam ei vasta. Provotseerid sa mind või mitte.
dreamx kirjutas:...siis mina selle jamas ennast süüdi ei tunnista...

Eh-hee, see on ammu sealegi selge, sind ei suudaks ka kohus süüdi tunnistada, kuna sa oled meil SÜÜDIMATU!
Ja nüüd pane ruttu, vutt-vutt, Jämajalale doosi võtma, muidu ei jõua siinsed foorumlased jälle seda pläma ära kuulata, mida sulle sülg suhu toob!
PS. Aga oma aadressi võiksid ikkagi anda, saaks sinuga asjad näost-näkku ära klaarida, teisi segamata. Sa oled ju nii "julge" ja "tark", miks siis mitte?
PPS. Ja lugupeetud ICE. Sellise tatika eest mind küll pole vaja kaitsta, mul on elus tulnud miljon korda hullemaid asju lahendada, nagu sa tead.