Ainult natuke rohkem kui meie suur eeskuju ViaSat küsib.

http://www.smartcardsdirect.co.uk/digitalalb.htm
See, et nad suruvad 19+3 kanalit läbi 32Mbit/s ei tee nüüd küll pilti ruudulisemaks. Lihtsalt nende bitrate on madalam ja seetõttu ka pildi kvaliteet. Ruudulist saad sa ikka ja endiselt tänu sitale signaalile...joonas kirjutas:Teistes foorumites rahvas aind nuriseb, et 19 kanalit + 3 raadiokanalit ühe 32 Mbit/s transponderi peal. Pakutav on värske kraam, aga vahetevahel pidi pildi ruuduliseks viskama.
Just!pint kirjutas:Ma usun, et kodanik Joonas pidas siin silmas mitte kehvast signaalist tingitud 'läburuute', vaid kiirel liikumisel kõvasti kokku pressitud mpeg videole omaseid nn artifact'e (väikeseid pildiruute)
võrdlesin ikka "PAKETA E PLOTE I+II 12 Muaj"-ga mitte selle 256eur paketiga, kuna endale ei paku mingit pinget sellised asjad nagu (ja neid polnud ju ka sinu poolt viidatud pakkumises kui ma ei eksi):tigekala kirjutas:Ei ütleks, et odavam. Aasta on 256¤, siis loogika järgi 6 kuud- 128¤.
Muidugi, kui sa võrdled baaspaketiga...
nu mis siin iikka niiväga vaielda, võrdlesime lihtsalt sisuliselt erinevaid asju..tigekala kirjutas:See leht, millele mina viitan, müüb täispaketti. Aga selle üle pole mõtet vaielda...