Mul oleks natuke abi vaja, et installeerimise protsessi kiirendada. Nimelt on mul käsil 40E peale C-bandi LNB paigaldamine. Kasutan häälestamiseks Humax VA-Fox-i. Minu esimene C-bandi pea paigaldus muideks

Paar küsimust tekkis, kuna ei saanud esimese paari tunniga pilti kätte.
Kui ma panen satelliidi (antenni) seadete alt LNB frequency 5150, kas siis saan kohe kanalite otsimisel õige sageduse sisse toksida ilma, et midagi kuhugi juurde liitma peaks?
Või on kavalam teha nii, et jätta pea Universal'iks ja siis liita C-sagedusele 5150 otsa?
Kas parem-ringpolarisatsioon vastas tuuneris Horisontaalile või Vertikaalile? Sry! Pole ammu enam ringpolarisatsioonidega tegelenud.
Eks katseeksituse meetodil saaks need asjad kõik pikapeale kindlaks teha, aga kui keegi kogenum nõu annaks, siis saaks kiiremini.
Võimalik, et ka pea on tuksis, sest ausalt öeldes olen ma suht palju variante juba läbi proovinud - jube tülikas.
Kasutan otsimisel sagedust 3975 R, mille SR on 20250. Humax ju teatavasti üle 30000 ei saa hakkama.
PS! Tavalise Ku-bandi peaga sain sati kohe kätte, aga just C-ga on probleeme. Arvatavasti ikkagi häälestamise küsimus.