siriuse vabad
siriuse vabad
Kuidas need siriuse vabad kanalid on, näiteksenter film ja novy kanal. On sealt vaadata kah miskit. Nimelt mõtlen, kas tasub 1 pead juurde osta.
Vabade kanalite vaatamiseks küll mitte.
Mitu kuud tagasi nägin sealt ka ainult vabu kanaleid, kuid juba esimesel õhtul vihastasin end välja ja vandusin God Channeli loojad maapõhja ning lubasin endale, et kui nad kunagi Eestisse peaksid tulema, siis unistavad nad edaspidi ainult hieroklüüfides...
Ma paneks selle lisa pea 13.0E peale (eeldusel, et seda sul veel pole). Olgugi, et keeltest suurt aru ei saa, on sealt kordi rohkem vaadata!
Mitu kuud tagasi nägin sealt ka ainult vabu kanaleid, kuid juba esimesel õhtul vihastasin end välja ja vandusin God Channeli loojad maapõhja ning lubasin endale, et kui nad kunagi Eestisse peaksid tulema, siis unistavad nad edaspidi ainult hieroklüüfides...
Ma paneks selle lisa pea 13.0E peale (eeldusel, et seda sul veel pole). Olgugi, et keeltest suurt aru ei saa, on sealt kordi rohkem vaadata!
suur pann ja palju häid kanaleid
no filme tuleb igasuguseid nii vene kui euroopa kui hollivuudikaid. Samas on üks pisike oht nende ukraina kanalitega ka. Nimelt kord on neil ukrainakeeles dubleeritud kord jälle vene keeles.janl1 kirjutas:Novy kanal ja enter film on kirjade järgi lahti. Ei tea, kas seal ainult vene filmid või lääne omi kah? Vene musa meeldib kah, nii et tasub vist see kaks sotti kulutada küll. Hotbird mul juba on.
Ei tea kuidas sul võimalused on aga täiesti korralik meelelahutuskanal CTC tuleb 53E pealt, ja kahes ajas, s.t. ehk 0 ja +2 tundi. Iga päev kell 20 (või siis 18) tuleb miski film. Vähemalt nad püüavad saada vene parimaks meelelahutajaks. Ning sealt samast tuleb ka mitu vene musa kanalit.
Selles loendis on RTR PLANETA,NTV MIR,VIASAT 3,PERVIY ESTONIA KANAL kinnised,teised pole minu teada kinni olnudki,ah jaa TVC rahvusvaheline on ka lahtine.Aga kui tahtmist vene ja ukraina kanaleid vaadata,siis pane pann 4 kraadi Westi AMOSE peale ja olemas 11-teist lahtist kanalit:musa,seriaalid,filmid ainult vaata ja kuulayess kirjutas:NOVY KANAL
TET
TRK UKRAINA
RTR PLANETA
ENTER FILM
NTV MIR
VIASAT 3
MOSKVA OTKRYTYI MIR
PERVIY ESTONIA KANAL
PERVIY MUZYKALNYI KANAL
MA ARVAN, ET TASUB IKKA PANNA KÜLL 5.0 E

kas Amose saab ka 90 -ga kättevelts54 kirjutas:Selles loendis on RTR PLANETA,NTV MIR,VIASAT 3,PERVIY ESTONIA KANAL kinnised,teised pole minu teada kinni olnudki,ah jaa TVC rahvusvaheline on ka lahtine.Aga kui tahtmist vene ja ukraina kanaleid vaadata,siis pane pann 4 kraadi Westi AMOSE peale ja olemas 11-teist lahtist kanalit:musa,seriaalid,filmid ainult vaata ja kuulayess kirjutas:NOVY KANAL
TET
TRK UKRAINA
RTR PLANETA
ENTER FILM
NTV MIR
VIASAT 3
MOSKVA OTKRYTYI MIR
PERVIY ESTONIA KANAL
PERVIY MUZYKALNYI KANAL
MA ARVAN, ET TASUB IKKA PANNA KÜLL 5.0 E
dm500