xp ja jKeys

Vasta
Kasutaja avatar
wqsa
Entusiast

xp ja jKeys

Postitus Postitas wqsa »

andke palun nõu, siiamaani pätsisin samsungit w98-ga, nüüd kui xp-ga jKeys 1.3.3 –e käima panen tuleb kohe teade :

Could not aquire I/O. Windows NT/2K users must have administrative rights.

Control panel / user accounts all on kirjas et ma olen computer administrator.

Kas oskab keegi öelda, mis jama on? Kas xp-ga ei saa jtagiga samsungit teha või on mul endal arvutis midagi viltu?
Kasutaja avatar
SuurJobu
Entusiast

Re: xp ja jKeys

Postitus Postitas SuurJobu »

wqsa kirjutas: Could not aquire I/O. Windows NT/2K users must have administrative rights.
Ei ole kindel kas sul just see probleem on aga , vota lahti MyComputer, otsi valja sealt sinule vajalik .exe file ja hiire parema nupuga vali RunAs ja seal vali siis admin. analoogne asi(osade progedega) tekib peale SP2 peale panekut.
Kasutaja avatar
wqsa
Entusiast

Postitus Postitas wqsa »

Tänan vastuse eest aga ei olnud sellest abi.
Niipalju sain edasi et seda I/O errorit enam ei viska, võtsin jKeys properties ja compatibility, kui sealt võtta wind95 või wind98/windMe, siis enam seda teadet ei tule et “Could not aquire I/O” . Proovisin igat pidi aga nüüd tuli kogu aeg peale seda kui panin Flash toolsis OK- “Error reading from DCU Control register”, nii et ikkagi mõistus täiesti otsas, igasugune tarkusetera väga oodatud.
Kasutaja avatar
gasth404
DigiTVfänn

Postitus Postitas gasth404 »

Seda küll ei usu et XP-ga ei saa teha, kui sa just mingit konkreetset progret mis selle ära keelab peale pole lasknud. Mul vanemal arvutil (XP peal) see häda et olen rohkem seadmeid külge pannud kui asi kannatab ja pidevalt suudab mingi seadme poole pöördudes errori visata. ET läbi COM-i tüünerit progeda on vaja eelnevalt ControlPanel Administrativ Tools alt COM port uninstallida ja peale restarti mingi 5 minti oodata ning siis töötab korralikult. Suht tõenäoline et kui sul mingit raua viga pole siis tasub otsida CP Admin Toolsi CM alt lahendust.
Kasutaja avatar
wqsa
Entusiast

Postitus Postitas wqsa »

ise vastan-

http://www.zackyfiles.com/secciones/pro ... g_soft.htm

-seal on jtag_jkeys_winxp.zip

http://www.beyondlogic.org/porttalk/porttalk.htm

-loodan et nendest kohtadest saan abi, ühes on jutt küll itaalia või hispaania keeles. Igatahes on seal räägitud milles probleem on, pole praegu aega katsetada aga loodan parimat.

Kui keegi oskab midagi öelda selle asja kohta, siis ootan ikkagi nõuandeid.
Vasta

Mine “>> Samsung <<”