Tere!
Panin täna sat-tv taldriku üles koos ühe lnb, suunasin Astrale. Arvutisse panin Skystar 2 kaardi. Proovisin fastsatfinderiga aga signaali tugevus ikka 0. Olen igasugu asju proovinud ja ei oska enam midagi teha. Aidake!
Vajan abi
Ise jah, aga sai teda ka igas suunas liigutatud pärast ja kogu selle aja ilutses satfainderil 0%. Paika sai pann ja pea pandud küll päris täpselt. Arvan et asi rohkem arvutialane, kas keegi oskaks aidata kuidas mingi signaal kätte saada?nimetu7 kirjutas:mul põhimõtteliselt sama jama , aga mina arvan et mul pole pann paigasKes sul panni paika pani , -ise ?
see kui kõik 0-i näitab mis asi see siis signaali näitas?Betman kirjutas:Ise jah, aga sai teda ka igas suunas liigutatud pärast ja kogu selle aja ilutses satfainderil 0%. Paika sai pann ja pea pandud küll päris täpselt. Arvan et asi rohkem arvutialane, kas keegi oskaks aidata kuidas mingi signaal kätte saada?nimetu7 kirjutas:mul põhimõtteliselt sama jama , aga mina arvan et mul pole pann paigasKes sul panni paika pani , -ise ?
Sõber aitab
Kutsu mõni sõber koos tema tüüneriga appi.